Βαθμολογία

Ο Αετός Μακρυχωρίου σηματοδοτεί την επιστροφή του στην Α' ΕΠΣΛ (PICS)

Η ιστορική ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου ήδη έχει ξεχάσει την άσχημη σελίδα στην ιστορία του με τον περσινό υποβιβασμό στην Α1 ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Είναι βέβαιο πως οι άνθρωποι της διοίκησης αντέδρασαν πάρα πολύ γρήγορα με τον σχεδιασμό της ομάδας αφού κρατήθηκαν παίκτες από την περσινή ομάδα, έγιναν σπουδαίες μεταγραφές με έμπειρους παίκτες, το ρόστερ συμπλήρωσε ο αξιόλογος προπονητής Δημήτρης Τσέτσιλας και όλα δείχνουν πως οι άνθρωποι εκεί στο Μακρυχώρι έχουν στο μυαλό τους να κτίσουν με στέρεες και γερές βάσεις τον Αετό και να τον οδηγήσουν σαν πρωταγωνιστή στην φυσική του θέση που ήταν επί 35 συναπτά έτη στην Α' τοπική κατηγορία.

Οι μεταγραφές

Τα νιάτα του Αετού

Οι δηλώσεις

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και συντονιστής παιδικών τμημάτων)

«Μπορείς να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς και αυτό είναι που αφύπνισε τις συνειδήσεις όλων των συμμετεχόντων στην αναγέννηση του Αετού μετά την τραυματική εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς. Ο Αετός είναι συνυφασμένος με την ιστορία αυτού του χωριού μιας κοινωνίας 1700 ψυχών και στο σώμα του Αετού δεν έχει δικαίωμα κανείς να ασελγεί παρά να δίνει από τον εαυτό του. Έτσι λοιπόν λειτουργεί και η πλειοψηφία, δηλαδή το υγιές κομμάτι αυτής της κοινωνίας το οποίο έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια άμεσα ή έμμεσα. Οφείλω να τους ευχαριστήσω όλους, παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους. Ο Αετός θα πρωταγωνιστήσει αλλά πρωτίστως θα χτίσει μια υγιή ομάδα με ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν προτεραιότητα το ποδόσφαιρο, την αγάπη για το σύλλογο και μέσα από αυτό θα δίνουν και ικανοποίηση στους φιλάθλους μας οι οποίοι την δικαιούνται. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ (προπονητής)

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Επέστρεψα στον Αετό γιατί γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, ζω εδώ και επειδή είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα μετά την περσινή της πτώση. Θεωρώ ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα για να βοηθήσω την ομάδα και το χωριό και να βοηθηθώ και εγώ από αυτή φέρνοντας μια ισορροπία-υγεία μαζί με ένα νέο υλικό μιας και η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη ανανέωση για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξαναπάμε τον Αετό Μακρυχωρίου εκεί που του αξίζει. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά αν και τα παιδιά που ήρθαν είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές, ο στόχος σε αυτή την κατηγορία είναι να πρωταγωνιστήσουμε, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η άνοδος, αφού μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ποδοσφαιρική υγεία και οι σταθερές βάσεις».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΣΙΟΣ (παίκτης)

«Ξεχνάμε όλη την περσινή χρονιά, είμαστε σε μια νέα κατηγορία και φυσικά θα προσπαθήσουμε όλοι για να έρθει και η άνοδος, ελπίζουμε οι μεταγραφές που ήρθαν να μας βοηθήσουν. Κοιτάμε μπροστά και όλοι μαζί μετά την προσπάθεια που θα κάνουμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ (παίκτης)

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ πολύ το κ. Τσέτσιλα και την διοίκηση του Αετού που στη δύση της καριέρας μου με εμπιστεύτηκαν. Χαίρομαι πολύ που ήρθαν στην ομάδα νεαρά παιδιά και έτσι θα μου δοθεί η δυνατότητα να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Πρώτα όμως θεωρώ πρέπει να γίνουμε όλοι μια οικογένεια και φυσικά εννοείται στόχος όλων μας είναι η άνοδος παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, σεβόμενοι όμως όλους τους αντιπάλους. Πρώτα όμως οφείλουμε να δούμε την ιστορία του Αετού όπου έγραψε και τον ήθελε όλα αυτά τα χρόνια στην Α' ΕΠΣΛ».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (παίκτης)

«Πιστεύω θα πάμε πολύ καλά φέτος και δυνατά. Κάναμε σπουδαίες μεταγραφές και ευελπιστούμε με τη δουλειά που θα γίνει να είμαστε στη πεντάδα, αν και εγώ πιστεύω πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε κατηγορία, η διοίκηση είναι κοντά μας και ο προπονητής κ. Δημήτρης Τσέτσιλας εξαιρετικός στη δουλειά του και θα μας βοηθήσει πολύ».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΥΣΙΚΑΣ (παίκτης)

«Φέτος ξεκινάει μια νέα προσπάθεια στην ομάδα, άλλαξε ο κορμός αφού βασικοί παίκτες, περίπου οκτώ έφυγαν από πέρσι, ήρθαν όμως και νέοι παίκτες με εμπειρία, η ομάδα πιστεύω στο τέλος θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος, ο προπονητής κ. Τσέτσιλας κάνει πολύ καλή δουλειά και η διοίκηση είναι δίπλα μας. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τον Αετό Μακρυχωρίου να επιστρέψει εκεί που του αξίζει».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (2/8)

Παράλληλα ακόμα δυο μεταγραφές για τον Αετό Μακρυχωρίου με την απόκτηση του Χάρη Αλμυρούλη που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και του τερματοφύλακα Αχιλλέα Παπαρσένου.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ