Διαφήμιση στο site

Το athleticlarissa.gr, είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο αθλητικό site. Με κοινό γνώμονα την έγκυρη και έγκαιρη αθλητική ενημέρωση προσπαθούμε να σας δώσουμε καθημερινά τις ειδήσεις όπως τρέχουν τη στιγμή που εξελίσσονται.

Η δημοσιογραφική ομάδα του athleticlarissa.gr εργάζεται 24 ώρες του εικοσιτετράωρο για να σας δώσει το στίγμα του κάθε γεγονότος όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάθε πρώτος τι παίζει γύρω σου και ενημερώσου σφαιρικά και χωρίς πολλά λόγια…

Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε πως θα προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε ώστε να γινόμαστε και εμείς καλύτεροι.

Η έδρα του
Το athleticlarissa.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2009 και συνεχώς εξελίσσεται. Η έδρα του είναι στη Λάρισα και σε αυτό το site υπάρχουν οι τελευταίες ειδήσεις της αγαπημένης μας ΑΕΛ, των υπολοίπων ομάδων του νομού σε όλα τα αθλήματα, πολλές συνεντεύξεις και βίντεο.

Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τα παιχνίδια του στοιχήματος με live ενημέρωση, τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου καθώς και το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Εκεί που αξίζει να δώσουμε μεγάλη έμφαση, είναι πως το athleticlarissa.gr είναι το μόνο site στη Λάρισα που δίνει έμφαση και ασχολείται με τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου! Είναι δεδομένο πως ασχολείται με όλα τα αθλήματα και έχει δώσει «φωνή» σε όλες τους συλλόγους της Λάρισας. Το μεγάλο πλεονέκτημα έναντι όλων των υπολοίπων είναι πως παρουσιάζει όλα τα γεγονότα άμεσα, δίνοντας την είδηση στην πραγματική της διάσταση και πάντα αμερόληπτα. Ένα άλλο δυνατό ατού είναι πως αν και ασχολείται κυρίως με την λαρισινή επικαιρότητα, δίνει στον επισκέπτη την δυνατότητα να ενημερωθεί σφαιρικά για όλα.

Στατιστικά
Το site κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εκτίμηση όλων των Λαρισαίων!

Η επισκεψιμότητά του αυξάνεται διαρκώς και σύμφωνα με το Google analytics αλλά και το alexa.com έχει καθημερινά 6.000-7.000 μοναδικούς επισκέπτες, νούμερο εντυπωσιακό για περιφερειακό site.

Επικοινωνία
Για να επικοινωνήσετε με το διαφημιστικό τμήμα, πατήστε εδώ.