Βαθμολογία

Στην πρώτη θέση η Ισπανία

Η Ισπανία είδε δύο φορές τον Χάρο με τα μάτια της, ωστόσο με γκολ του Ιάγκο Άσπας στις καθυστερήσεις πήρε το 2-2 που την έφερε από το πουθενά στην πρώτη θέση του ομίλου και απέναντι στην Ρωσία!

Η Ισπανία καιγόταν για την νίκη πρωτιά, όμως το Μαρόκο έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια για την τιμή του, για το ένα γκολ, για τον ένα βαθμό, για την μία νίκη, για το γαμώτο.

Οι «φούριας ρόχας» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, βλέποντας το φάσμα του αποκλεισμού να πλησιάζει, όμως σώθηκαν in extremis. Το γκολ του Ιάγκο Άσπας στις καθυστερήσεις (που κατακυρώθηκε μέσω VAR) που έφερε το τελικό 2-2 και η ισοφάριση του Ιράν στο άλλο παιχνίδι, έφερε αίφνης την Ισπανία στην πρώτη θέση του ομίλου και απέναντι στην Ρωσία. Το καλύτερο δυνατό σενάριο, με τον πιο χιτσκοκικό τρόπο.

Ισπανία: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Πικέ, Ράμος, Ζόρντι Άλμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα (74' Ασένσιο), Μπουσκέτς, Σίλβα (84' Ροντρίγκο), Ινιέστα, Ίσκο, Ντιέγκο Κόστα (74' Άσπας).

Μαρόκο: Μουνίρ, Ντιράρ, Ντα Κόστα, Σαΐς, Χακίμι, Ελ Αχμάντι, Μπουσουφά, Ζιγιάς (85' Μπουχαντούζ), Άμραμπατ, Μπελχαντά (64' Φαζρ), Μπουτάιμπ (72' Εν Νεσιρί).