Βαθμολογία

Ελπίζει σε... παγκόσμιο σεισμό ο Ντάλιτς

Η Κροατία ζει ήδη μεγάλες στιγμές με την παρουσία της στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά φυσικά εν όψει του τελικού της Κυριακής (15/7, 18.00) με τη Γαλλία θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Στη σαββατιάτικη (14/7) συνέντευξη Τύπου ο Ζλάτκο Ντάλιτς τόνισε ότι θα προκληθεί παγκόσμιος σεισμός αν κερδίσουν οι «βατρένι», προσθέτοντας ότι θα ζητήσει από τους παίκτες του να απολαύσουν το ματς. «Μόνο ηρεμία και ξεκούραση. Αυτά είναι τα όπλα μας για τον τελικό. Και έχουμε μεγάλη ψυχική δύναμη για να ξεπεράσουμε τις όποιες αντιξοότητες.

Δείτε πού ήμασταν τον Νοέμβριο, σε πόσο κακή κατάσταση ήταν η Εθνική και τώρα βρισκόμαστε στον τελικό του Μουντιάλ. Εάν το σηκώσουμε κιόλας, θα προκληθεί παγκόσμιος σεισμός και θα το πανηγυρίσουμε πιο έξαλλα από τους Αργεντινούς και τους Βραζιλιάνους.

Το τελευταίο πράγμα πάντως που θα πω στους παίκτες μου, θα είναι να μπουν στο ματς και να το ζήσουν, να απολαύσουν αυτή τη μοναδική στιγμή και να μην μας απασχολεί ποιος είναι ο αντίπαλος», δήλωσε ο Κροάτης ομοσπονδιακός τεχνικός.