Βαθμολογία

Έτσι δεν πας πουθενά


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Έτσι δεν πας πουθενά. Χαρακτηριστικός ο τίτλος για αυτό που είδαμε σήμερα από την ΑΕΛ. Ένα ακόμα ματς της ΑΕΛ που δεν ήταν καλή και δεν κατάφερε όχι να πάρει το σκορ πρόκρισης αλλά ούτε και τη νίκη. Φυσικά, ήταν βελτιωμένη σε σχέση με άλλα παιχνίδια και  μπορεί να διαμαρτύρεται  και για την κακή διαιτησία. Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές σε αυτήν την κατηγορία , με αυτό το ρόστερ είναι αδιανόητο να ρίχνονται οι ευθύνες αλλού.

Ήταν ένα ματς με πολύ ένταση, πάθος και άγχος το πρώτο σε αυτή τη χρονιά η αλήθεια είναι στο οποίο η ΑΕΛ ναι μεν έδειξε καλύτερη εικόνα σε σχέση με άλλα ματς αλλά σίγουρα όχι αυτό που εμείς περιμένουμε να δούμε. Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν πολύ καλός στο σημερινό παιχνίδι και έδειξε με την παρουσία του ότι δίκαια είναι στην πρώτη θέση και έχει έναν ικανότατο προπονητή στην ομάδα του. Βέβαια οι χειρονομίες των παικτών του στην επίτευξη της ισοφάρισης ήταν προσβλητικότατη και τους μείωσε πάρα πολύ σαν αθλητές και σαν προσωπικότητες.

Οι Βυσσινί δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό για κάτι καλύτερο. Ο Σικαλιάς ήταν «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια και αποσόβησε πολλές φορές τον κίνδυνο. Ο Στεφανίδης «όργωσε» το γήπεδο και έδειξε την αξία του αποδεικνύοντας ότι είναι για ανώτερη κατηγορία. Ο Γκούρτσας που είναι επίσης πολύ καλός παίκτης είχε πολλές ευκαιρίες αλλά είναι άστοχος στα τελευταία ματς. Η άμυνα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στους επιθετικούς του Αγρ.Αστέρα  και η ομάδα γενικότερα δεν είχε τις λύσεις να σκοράρει για δεύτερη φορά και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Φυσικά σε αυτό ευθύνη έχει ο προπονητής που σε μένα προσωπικά φάνηκε κάπως αγχωμένος στην συνέντευξη τύπου μη έχοντας ξεκάθαρες απαντήσεις για την μη καλή αγωνιστική παρουσία και η διοίκηση που άφησε ελεύθερους τέσσερις παίκτες χωρίς να τους αναπληρώσει. Ελπίζω με την επιστροφή του Πάνου να καλυφθούν ορισμένα κενά..

Για το συμβάν στο τέλος του ματς ο Ε.Πλεξίδας πρέπει να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα  του. Γιατί μόνο ότι δεν είναι κάτι αυτήν την περίοδο στην ΑΕΛ είναι αρκετό να ξεκινήσουν άλλου είδους διαδικασίες για την παράνομη είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός αλλά τέτοιου είδους πράξεις δεν δικαιολογούνται ούτε αρμόζουν σε ομάδα όπως η ΑΕΛ! Στο τέλος της ιστορίας αντί να «μονομαχούμε» με τον εκάστοτε διαιτητή καλό είναι να ασχοληθούμε με τα προβλήματα της ομάδας...