Βαθμολογία

Στάθηκε στο ύψος της (Νο 2)


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Στάθηκε στο ύψος της η ΑΕΛ στην Κοζάνη για δεύτερη φορά μετά την παρωδία που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με τα ματς στο Αλκαζάρ και το χθεσινό. Θα ήταν άδικο για την ΑΕΛ να έχανε το παιχνίδι από τη στιγμή που στην προηγούμενη φάση αντιμετώπισε την ίδια ομάδα και την απέκλεισε!!!

Η ΑΕΛ σοβαρή και με σωματικές και ψυχικές αντοχές έδειξε το καλό της πρόσωπο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση. Να σημειώσω, ότι ήταν το πρώτο ματς που η ΑΕΛ έμεινε πίσω στο σκορ και κατάφερε να το γυρίσει υπέρ της και τελικά να προκριθεί. Δείγμα φυσικά της δουλειάς του προπονητικού επιτελείου και στην τακτική και στην αντοχή. Επίσης οι Βυσσινί  μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ πήραν το μήνυμα ότι με τις φανέλες δεν κερδίζονται τα ματς αλλά χρειάζεται δουλειά, πειθαρχία και καλό κλίμα.

Είναι δεδομένο, κατά την άποψη μου, ότι σίγουρα η ΑΕΛ δικαίως πρωταγωνιστεί και αποδεικνύεται και στην πράξη ότι είναι η καλύτερη ομάδα αλλά αν συμμετείχε στους ομίλους του Βορρά τότε θα είχε πολύ πιο δύσκολο έργο. Είναι γεγονός  ότι οι όμιλοι από Λάρισα και κάτω είναι αποδυναμωμένοι σε αντίθεση με εκείνους του Βορρά που υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες.

Στην κατακλείδα του θέματος, η ουσία για την ΑΕΛ είναι να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς την κορυφή, να αναδείξει ποδοσφαιριστές μέσα από τη φετινή προσπάθεια  και να τακτοποιηθούν «φλέγοντα» ζητήματα όπως του γηπέδου και του προπονητηρίου που θα βοηθήσει την ίδια την ομάδα να αναγεννηθεί και να χτιστεί κάτι υγιές και σωστό.

Ένα έτος κυριολεκτικά άσχημο με την απλή παραμονή της ομάδας μας στην Β΄ Εθνική και τελικά με τον υποβιβασμό της σε ερασιτεχνική κατηγορία  ελπίζω το νέο έτος να μας τα φέρει αντίστροφα. Επιτυχίες και μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Υγεία πάνω από όλα και αισιοδοξία για όλους μας! Τα «λέμε» το νέο έτος..