Βαθμολογία

Τα Δώρα της ΑΕΛ

 

ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Χριστουγεννιάτικα Δώρα έλαβε η ΑΕΛ ενόψει εορτών αφού εκτός της δικιάς της νίκης την ευνόησαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Η ΑΕΛ κατάφερε να περάσει μέσα από τις ελάχιστες δύσκολες έδρες που έχει να αντιμετωπίσει στον όμιλο της δείχνοντας για μια ακόμα φορά το πόσο δυνατή είναι  έναντι των υπολοίπων αντιπάλων της.

Από την άλλη, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης παρόλο που προηγήθηκε στο Κορδελιό στο τέλος έχασε και άνοιξε η διαφορά στους πέντε βαθμούς. Σίγουρα , κανείς δεν περίμενε να αντέξει μέχρι το τέλος ο Οικονόμος ή κάποια άλλη ομάδα στο να ανταγωνιστεί την ΑΕΛ βαθμολογικά και αγωνιστικά αλλά είναι καλό για την ΑΕΛ να έχει κάμποσες ομάδες κοντά της σε απόσταση ασφαλείας για να μην υπάρξει στην εξέλιξη του πρωταθλήματος κανενός είδους επανάπαυση και χαλαρότητα.

Ουσιαστικά για την ΑΕΛ ο μεγάλος στόχος είναι η άνοδος αλλά ο ουσιαστικός πρέπει να είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών και η ετοιμότητα αυτών για τις επόμενες χρονιές. Να δημιουργηθεί, δηλαδή, η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της από φέτος με λίγες προσθαφαιρέσεις στην πορεία της ώστε να αποκτήσει την απαραίτητη χημεία και να έχει την θεμιτή αγωνιστική παρουσία και στις επόμενες αγωνιστικές σεζόν σε ανώτερες κατηγορίες αλλά και να το εκμεταλλευτεί η μελλοντική διοίκηση της για την οικονομική αυτοδυναμία της να πουλήσει ποδοσφαιριστές έχοντας φυσικά από πίσω τις απαραίτητες λύσεις.

Μπήκαμε ήδη σε μέρες Γιορτών, το κλίμα σίγουρα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι ευχάριστο και είναι ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε δριμύτεροι στα καθήκοντα μας υγιές και με την κατάλληλη διάθεση. Αγωνιστικά, δεν μένουμε χωρίς ματς στο ενδιάμεσο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αφού η ομάδα μας πρέπει να ταξιδέψει έως την Κοζάνη για να δώσει τον αγώνα -παρωδία για το Κύπελλο χάρη στην ΕΠΟ που όταν την φτύνουν νομίζει ότι βρέχει!

Ολόψυχα να έχετε όλοι Καλά Χριστούγεννα!!!