Βαθμολογία

Ηθικά σωστή και στο ύψος της η ΑΕΛ


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ηθικά σωστή και στο ύψος της η ΑΕΛ στο ματς με την Κοζάνη στάθηκε η ΑΕΛ. Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό κατάφερε να κερδίσει και τις εντυπώσεις εκτός από το ματς. Φυσικά το ματς ήταν περισσότερο ενδιαφέρον για την τροπή του από την άποψη της πλευράς της ΕΠΟ που δεν ανακάλεσε έστω και την τελευταία στιγμή την τραγωδία διότι η ΑΕΛ νίκησε αλλά είναι η ηττημένη αφού θα πρέπει να μεταβεί στην Κοζάνη και να ξαναπαίξει με την ίδια ομάδα που απέκλεισε!!!

Ένα ματς χωρίς κάτι το σημαντικό, που η ΑΕΛ  έχασε πολλές ευκαιρίες και σκόραρε τρεις φορές και από την άλλη η Κοζάνη να μην αγχώνεται για κάτι αφού ήξερε με ήττα θα είχε το πλεονέκτημα και θα έπαιζε στην έδρα της, διεκδίκησε το παιχνίδι ισοφάρισε και έπαιξε δυνατά σε όλο την διάρκεια του αγώνα.

Από την ΑΕΛ κρατάμε την πρώτη συμμετοχή του τερματοφύλακα Καρακούτση και το «ανέβασμα» σε όλα τα επίπεδα του Παπαιωάννου που όπως είχα γράψει και παλιότερα όσα παιχνίδια παίρνει στα πόδια του τόσο καλύτερος γίνεται. Επιπρόσθετα, είναι λογικό λόγω της φύσης του σημερινού ματς να επιλέχθηκαν να παίξουν βασικοί παίκτες αλλά σταθερή άποψη μου αποτελεί το γεγονός ότι αν δεν παίξουν τα νέα παιδιά αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ και να τα «εκμεταλλευτούμε» σωστά. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες αλλά ένα παιδί που είναι στην εφηβεία για παράδειγμα και «βλέπει» τον εαυτό του να αγωνίζεται συνεχώς με πολύ θετικές κριτικές και ξαφνικά φτάνει στο άλλο άκρο να μην είναι πολλές φορές ούτε στην  αποστολή τότε είναι άσχημη  θεωρώ, η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού και να είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση της και στο να μην απογοητευτεί αλλά ούτε και το αντίθετο.

Από κει και πέρα, από όσο μαθαίνω εξελίξεις θα έχουμε στο θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δείχνοντας ότι η υπόθεση δεν έχει «κολλήσει» και φυσικά δεν έχει ξεκινήσει τώρα… Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου που αναμένεται να έχει τελειώσει αλλά και μετά γιατί σίγουρα θα υπάρχει και μετά θα φέρουν εξελίξεις θετικές ή αρνητικές ανάλογα πως τις κρίνει ο καθένας…

Πάντως από την τελευταία φορά που μίλησε ο χρηματοδότης της ΑΕΛ πέρασε αρκετός καιρός και γήπεδο και Δένδρα δεν έχουν καταλήξει στα χέρια του Ερασιτέχνη που σημαίνει ότι θα πρέπει περισσότερο να αφοσιωθεί σε έργα και όχι σε λόγια που δεν βγαίνουν αληθή και επίσης να υπάρχει λογική γιατί αυτή η ιστορία με τις αφίσες κατάντησε απόλυτα κουραστική ΔΕΝ αρέσει στον κόσμο αυτού του είδους η κίνηση οπότε καλό είναι να μην ξανασυμβεί…

Τα λεφτά που δίνονται για τις αφίσες θα μπορούσαν να δοθούν σε άλλες κινήσεις πιο ουσιαστικές μέρες που έρχονται και να βοηθήσουν το κοινωνικό σύνολο όπως πολύ σωστά έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με την Τράπεζα Αίματος της ΑΕΛ.