Βαθμολογία

Έβαλε φωτιά στο Κορδελιό


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Αν και λίγο εμπρηστικός ο τίτλος κυριολεκτικά και μεταφορικά ταιριάζει με την ο μάδα του Κορδελιού που έχασε από την ΑΕΛ με σκορ 4-0 χωρίς να μπορεί να αντιδράσει και ιδιαίτερα στο ματς. Ένα παιχνίδι κακό στο μεγαλύτερο μέρος που έδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον κακό της εαυτό. Σίγουρα, η εμφάνιση δεν ήταν εφάμιλλη προηγουμένων αγώνων αλλά και πάλι η ΑΕΛ «φιλοδώρησε» τον αντίπαλο της με τέσσερα γκολ.

Αυτό που αξίζει να κρατήσουμε ουσιαστικά από αυτό το παιχνίδι είναι η επανεμφάνιση του Παπαϊωάννου που σκόραρε και έδειξε ότι μέσα από τα παιχνίδια μπορεί να γίνει καλύτερος και η συμμετοχή του Τζουμάκη που μετά από καιρό ξανααγωνίστηκε  και το ταλέντο του είναι ολοφάνερο αρκεί βέβαια να δουλεύει και να αγωνίζεται. όντας αλλιώς συνηθισμένοι σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο τα τελευταία χρόνια μας στεναχωρεί  αυτή η εικόνα με 1.500-2.000 οπαδούς σχεδόν  σε κάθε ματς κάτι που όμως για να είμαστε ρεαλιστές έχει πολλές και λογικές εξηγήσεις όπως οικονομική κρίση, καιρικές συνθήκες κτλ. Είναι δεδομένο ότι ακόμα και αυτή την εικόνα στα γήπεδα τους θα ήθελαν να την έχουν πολλές ομάδες Α΄ Εθνικής που δεν κόβουν ούτε 100 εισιτήρια αλλά δεν έχουν ούτε και δικό τους γήπεδο..

Στα εξωαγωνιστικά ζητήματα το πρώτο χτύπημα ήρθε την προηγούμενη Τρίτη στο δικαστήριο εκεί όπου η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 πήρε την αναβολή μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου για την υπόθεση της εκκαθάρισης αφού είχε στη διάθεση της όλα τα απαραίτητα χαρτιά τα οποία και προσκόμισε. Αν και εκφράζονταν όλο αυτό τον καιρό η αισιοδοξία ότι Δένδρα και όποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο άνηκε στην ΠΑΕ θα κατέληγε στον Ερασιτέχνη μέσω του χρηματοδότη της ομάδας. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν αποδείχτηκε στην πράξη, καλό θα ήταν να υπάρξει στο μέλλον μεγαλύτερη σύνεση και προσοχή διότι μέχρι τώρα τα γεγονότα τους εκθέτουν καλό είναι να υπάρξει στόχευση στο «ψαχνό» της υπόθεσης διότι όποιος δεν το κατάλαβε αν η εκκαθάριση τελειώσει στις 4 Φεβρουαρίου η ένσταση στο δικαστήριο θα εκδικαστεί αργότερα σίγουρα(στην Ελλάδα βρισκόμαστε..) τότε μήπως η ομάδα θα έχει ζήτημα την επόμενη περίοδο στην άνοδο στην Α΄ Εθνική και μπει το δίλημμα τελικώς αν γίνει ένσταση με ότι αυτό συνεπάγεται ή δεν θα γίνει τίποτα με στόχο η ομάδα του χρόνου  να βγει κατηγορία. Είναι και αυτό ένα σενάριο. Ευχή όλων από το καλοκαίρι είναι να βρεθεί λύση που να είναι για το καλό της ΑΕΛ και μόνο..