Βαθμολογία

Στην κεφαλή της βαθμολογίας


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Στην κεφαλή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ΑΕΛ μετά το χθεσινό ματς με την Κοζάνη. Τρεις κεφαλιές τρία γκολ για τους «Βυσσινί» που πήραν τρεις ακόμα βαθμούς που τους εδραιώνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Φαίνεται πως η ομάδα έκλεισε την κακή παρένθεση με τον Οικονόμο και συνεχίζει μπροστά και δίνει συνέχεια στις νίκες δημιουργώντας νέο σερί επιτυχιών.

Φιλοδώρησε με τρία γκολ μια ομάδα που ήταν στην αρχή της χρονιάς από τα φαβορί του ομίλου αλλά έδειξε και εκείνη με τη σειρά της ότι υπολείπεται πολύ από την ΑΕΛ σε ποιότητα και  φυσική κατάσταση. Γενικότερα  ο καθένας εύκολα παρατηρεί την διαφορά όλων των ομάδων με την ΑΕΛ σε επαγγελματικό επίπεδο αφού όλες είναι ημιερασιτεχνικές ενώ η ΑΕΛ σίγουρα είναι ένα επίπεδο παραπάνω παρόλο που δεν έχει χώρο για να προπονείται αξιοπρεπώς αφού τα γήπεδα του νομού είναι σε κάκιστη κατάσταση και μόνο γήπεδα ποδοσφαίρου δεν θυμίζουν…

Κάτι φυσικά που πιστώνεται και στην διοίκηση αλλά σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό τμήμα πιστώνεται στον πρώην τεχνικό της ομάδας και τους συνεργάτες του κάτι που παραδέχτηκε και ο νυν τεχνικός ο Γιώργος Στράντζαλης. Συμφωνώ απόλυτα με τη χθεσινή τοποθέτηση του κ. Στράντζαλη ότι στόχος του είναι να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ η ομάδα και να πάει από το καλό στο καλύτερο.

Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ όχι σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες, αυτό το έχει πετύχει ήδη, αλλά σαν σύνολο να καταφέρει να γίνει ανταγωνιστικό από τη φετινή χρονιά για την επόμενη που λογικά θα την βρει στην Β΄Εθνική. Επίσης, είναι ευκαιρία όσο περνάει ο καιρός να βλέπουμε και νεαρά παιδιά να αγωνίζονται κάτι που έκανε επιτυχώς ο Κ.Παναγόπουλος και ελπίζω να κάνει και ο νυν τεχνικός γιατί εάν δεν παίξουν σε αυτήν την κατηγορία αυτά τα παιδιά πότε και που θα παίξουν;

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σίγουρα εστιάζεται στα εξωαγωνιστικά ζητήματα. Αυτά είναι που θα απασχολήσουν τον κόσμο διότι φυσικά μιλάμε για το μέλλον της ομάδας. Η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ κρίνει και το μέλλον της νέας όσον αφορά την μετοχική της σύνθεση, θα κρίνει και το που θα πάνε τα περιουσιακά στοιχεία της και ανάλογα με τα γεγονότα θα εξαρτηθούν και άλλες πιο σημαντικές εξελίξεις. Περιμένουμε με αγωνία γιατί από δηλώσεις ο κόσμος χόρτασε από πράξεις είναι το ζητούμενο τι ακριβώς θα γίνει.