Βαθμολογία

Με 5Χ5 πάει η ΑΕΛ!


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Μπορεί το λογικό να είναι το 4Χ4 αλλά στην περίπτωση της ΑΕΛ αυτό αλλάζει και γίνεται 5Χ5 που είναι οι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και αν προσμετρήσουμε και τις νίκες στο κύπελλο το σερί μεγαλώνει. Είναι πασιφανές ότι πια ο στόχος είναι το αήττητο σε όλη τη σεζόν αλλά και ο θεσμός του Κυπέλλου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα ακόμα ματς οι 3000 οπαδοί που παραβρέθηκαν στο γήπεδο αντιλήφθηκαν πλήρως την ανωτερότητα της ΑΕΛ έναντι των αντιπάλων και απήλαυσαν ωραίο θέαμα και πολλά γκολ. Πράγματι πρέπει να ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έκανε η ΑΕΛ φέτος. Με τον αρχηγό Κώστα Νεμπεγλέρα να λείπει το κενό του αναπλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία ο Σαββίδης με τον Κυριακίδη που πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν και γενικότερα θα μπορούσα να πω πως κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση στο σύνολο. Κάτι που χρήζει αναφοράς, θεωρώ πως είναι και η «ευελιξία» του τεχνικού Κώστα Παναγόπουλου  στο να βρίσκει αποτελεσματικές λύσεις στην παράταξη της ενδεκάδας σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Είδαμε χθες τον Στεφανίδη πίσω από τον Γκούρτσα και σε συνεργασία με τους πλάγιους επιθετικούς να τα πάνε περίφημα. Αυτό όπως και το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται νεαροί ποδοσφαιριστές σε μεγάλο μέρος των αγώνων καταδεικνύει και την δουλειά που γίνεται και το σχέδιο που υπάρχει για να παίρνει η ομάδα τις νίκες αλλά και να αξιοποιεί και τις υπάρχουσες μονάδες.

Στα εξωαγωνιστικά θέματα  με ανυπομονησία και αγωνία περιμένει ο φίλαθλος κόσμος τις εξελίξεις στην υπόθεση της εκκαθάρισης που αναμένεται να ξεκινήσει εντός της εβδομάδος για να δούμε που τελικά θα καταλήξουν τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Αν καταλήξουν μέσω πλειστηριασμού στα «χέρια» του Ερασιτέχνη πληρώνοντας φυσικά ο Ε.Πλεξίδας για αυτά σίγουρα κερδίζει πόντους και η χρονιά κυριολεκτικά θα είναι ονειρεμένη μετά τα όσα είχαν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Αν όμως συμβεί το αντίθετο, όλα αυτά περάσουν στα χέρια του Κ.Πηλαδάκη με νόμιμο ή όχι τρόπο τότε τα πράγματα θα γίνουν αυτομάτως πολύ δύσκολα. Για να βρεθεί μια άκρη τότε θα χρειαστούν δικαστήρια άρα και κάποια χρόνια για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση κάτι που θα πληρώσει απίστευτα η ίδια η ομάδα που θα μείνει «ορφανή» από εγκαταστάσεις και υποδομές γενικότερα για να δουλέψει γενικότερα. Καιρός γαρ εγγύς λοιπόν…