Βαθμολογία

Ένα και να καίει


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ένα και να καίει για την ομάδα του Τυρνάβου που βγήκε νικήτρια από το ματς απέναντι στην Δόξα Δράμας. Έκανε το 2Χ2 και ατενίζει σίγουρα με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Το σημαντικότερο θεωρώ από αυτήν την αναμέτρηση εκτός του ότι έδειξε χαρακτήρα σαν ομάδα συνολικά ήταν και η προσέλευση του κόσμου που δείχνει ότι θα είναι κοντά στην ομάδα όλη τη χρονιά.

Κακό ποιοτικά το παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες κάνοντας εμφανές από την αρχή ότι όποια ομάδα έβαζε γκολ αυτή θα κέρδιζε και το παιχνίδι όπως και έγινε.

Το θετικό για τον Άγγελο Διγκόζη και τους παίκτες του είναι ότι αρχίζουν να δείχνουν χαρακτήρα και αρκετά καλά στοιχεία μιας δουλεμένης ομάδας. Θεωρώ και με τους ανέτοιμους παίκτες να μπαίνουν σιγά -σιγά στο ρυθμό των αγώνων τότε ο Τύρναβος μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει.

Στα αρνητικά που διέκρινα σίγουρα  η επιθετική «αφλογιστία» μέχρι στιγμής  αφού πρώτος σκόρερ είναι ο Κουρτεσιώτης  που είναι αριστερό μπακ και χθες σκόρερ χρίστηκε και πάλι αμυντικός ο Τέλλος! Είναι ένα ζήτημα αυτό και μάλιστα σημαντικό για να έρχονται και οι νίκες πιο εύκολα.

Δύσκολη η συνέχεια για τον Τύρναβο, δεύτερο σχεδόν συνεχόμενο θεσσαλικό ντέρμπι την Παρασκευή όπως όλα δείχνουν και μια νίκη που ευχόμαστε να έρθει για να γίνει το 3Χ3 και να ατενίζει το μέλλον με άλλη ματιά !!!

Υ.Γ 1 Όσον αφορά την ΑΕΛ μια ακόμα άνετη νίκη και με πολύ καλή εμφάνιση κάνοντας φανερό ότι φέτος επιτέλους η χρονιά θα είναι επιτυχημένη και χωρίς άγχος!