Βαθμολογία

Η προέλαση συνεχίζεται


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Η προέλαση συνεχίζεται για τους «βυσσινί» τη φετινή χρονιά μετά το 3Χ3 απέναντι στην Δόξα Κρανούλας. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΛ γενικά δεν ήταν τόσο καλή όσο σε άλλα παιχνίδια αλλά και πάλι «καθάρισε» σχετικά εύκολα τον αντίπαλο της.

Η Κρανούλα δεν έπαιξε πολύ κλειστά για να καταστρέψει το παιχνίδι και διαθέτει στο ρόστερ της κάποιους ταλαντούχους παίκτες οι οποίοι όμως σίγουρα είναι άπειροι και δεν μπόρεσαν να πετύχουν χθες κάτι αξιόλογο.

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία όμως που αξίζει να αναφέρουμε μετά την πάροδο τριών παιχνιδιών για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο  είναι αρκετά και σημαντικά. Το 12-1 που έχει μέχρι στιγμή δείχνει την απόλυτη κυριαρχία που έχουν οι «βυσσινί» στον αγωνιστικό χώρο μέχρι στιγμή. Επίσης καταδεικνύεται και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο που έχει δώσει ρυθμό στην ομάδα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία. Η καλή δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής φανερώνεται και από το γεγονός ότι τα στημένα τα εκμεταλλεύονται σε ένα μεγάλο ποσοστό οι παίκτες όλων των γραμμών αφού πολλά γκολ μέχρι στιγμής έχουν μπει με αυτόν τον τρόπο.

Ενδεικτικό για το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα ματς που ο καιρός δεν θα είναι τόσο καλός και αν συνεχιστεί αυτό το σερί δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί όσο και αν δε μας αρέσει παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για να έρθει και ποιος στο γήπεδο τη σημερινή εποχή. Πολύ λογικά μου ακούστηκαν τα παράπονα του τεχνικού της ΑΕΛ για το προπονητήριο  «Γ. Μητσιμπόνας» που ήδη η κατάσταση του δεν είναι και η καλύτερη όπως και στο Aλκαζάρ που με τα πρωτοβρόχια ο αγωνιστικός χώρος έχει επηρεαστεί εμφανώς, η δουλειά που πρέπει να γίνει από μέρους δυσκολεύει αρκετά. Είναι κουραστικό και βαρετό να γράφω κάθε εβδομάδα για το πιο είναι το γήπεδο που θα πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα που θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, περισσότερες διαφημίσεις  και θα λύσει τα χέρια στον προπονητή και στους παίκτες ώστε να δουλεύουν όσο το δυνατόν καλύτερα.