Βαθμολογία

Επίδειξη κύρους


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Επίδειξη κύρους από την ΑΕΛ έχουμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μια ΑΕΛ η οποία πριν από λίγες μέρες μπήκε στον πρώτο μήνα της προετοιμασίας της επιδεικνύει την αξία της και την ποιότητα της σημειώνοντας σε δύο παιχνίδια οκτώ γκολ. Ας αναλογιστούμε, επίσης, το που θα έφταναν τα σκορ σε περίπτωση που οι παίκτες της ομάδας μας δεν σπαταλούσαν τόσες πολλές ευκαιρίες στο τέρμα των αντιπάλων.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι  αν η ομάδα μείνει σοβαρή, πειθαρχημένη και οργανωμένη στο παιχνίδι τότε θα είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα πανηγυρίσει την άνοδο από τα Χριστούγεννα! Αυτό όμως δεν πρέπει να αφήσει περιθώρια χαλάρωσης κυριολεκτικά σε κανέναν! Δίνεται μια χρυσή ευκαιρία στους ιθύνοντες του συλλόγου να βάλουν τις βάσεις για να φτιάξουν για τα επόμενα χρόνια κάτι υγιές, σταθερό και οργανωμένο.

Το ζήτημα είναι όμως υπάρχει αυτή η διάθεση; Με λύπη διαπιστώνω το επικοινωνιακό αλαλούμ της διοίκησης της ΕΡ.ΑΕΛ, αλλά και του χρηματοδότη κ.Πλεξίδα. Οι μεν αναφέρουν ότι δεν δέχτηκαν καμία έγγραφη πρόταση που είναι κάτι λογικό αλλά αναρωτιούνται σε πιον πήγε άραγε ξεχνώντας πλήρως τον χρηματοδότη και μελλοντικό μέτοχο τον Ευάγγελο Πλεξίδα. Ο χρηματοδότης της ΑΕΛ από την άλλη ναι μεν δέχτηκε κρούση για το προπονητήριο αλλά ούτε εκείνος ούτε ο κ. Γαλανακόπουλος  καταλάβαν ότι πρόκειται για πρόταση παραχώρησης και μετέπειτα αγοράς!

Δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκονται τα Ελληνικά των δύο αξιότιμων ανδρών αλλά και του διαμεσολαβητή του κ.Πηλαδάκη αλλά είναι προφανές ότι κάτι άλλο συμβαίνει! Η πλευρά Πηλαδάκη εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω επ΄αυτού. Το θέμα που τίθεται όμως είναι ποιες τελικά είναι οι σχέσεις ανάμεσα στην διοίκηση του σωματείου και του κ.Πλεξίδα διότι και οι δύο έδειξαν με τη στάση τους ότι δεν λαμβάνουν υπ΄όψιν τους την άλλη πλευρά.

Η μητρική ΑΕΛ με το αναρωτιέται σε ποιον εστάλη η πρόταση και η πλευρά Πλεξίδα να μην ενημερώνει για την κρούση (όπως θέλει τη λέει ο καθένας) που δέχτηκε! Είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά Πηλαδάκη αφού χρειάζονται διαμεσολαβητές ανάμεσα τους αλλά θα περίμενε κάποιος πολύ καλύτερη επικοινωνιακή τακτική από πλευράς χρηματοδότη και ΕΡ.ΑΕΛ. Σίγουρα αυτό που απασχολεί τον κόσμο και το αγωνιστικό τμήμα είναι να έχουν ένα σταθερό χώρο για να προπονούνται που να ανταποκρίνεται σε επαγγελματικές συνθήκες!

Τα γήπεδα «Γ.Μητσιμπόνας», του Απόλλωνα, των Αμπελοκήπων σε λίγο καιρό θα είναι ακατάλληλα  από την πολυχρησία και τον καιρό! Εύκολα διαπιστώνει κάποιος το μέγεθος του προβλήματος για την ίδια την  ομάδα. Δεν μπορείς δυστυχώς να σχεδιάζεις την επόμενη μέρα που θέλεις να σε βρει στις παραπάνω κατηγορίες όταν δεν έχεις προπονητήριο και γήπεδο!

Ελπίζω και εύχομαι όλες οι πλευρές να επιδείξουν λογική σύνεση και αγάπη για την ΑΕΛ προκειμένου να βρει την ηρεμία της και να προσηλωθεί στους στόχους της!