Βαθμολογία

Άνετη επικράτηση


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Χωρίς πολλά σχόλια το αποτέλεσμα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άγιο Θωμά Πρέβεζας (5-0) τα λέει όλα! Πρώτο παιχνίδι της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ μετά από 3 χρόνια σχεδόν με το χρόνο εμφανώς να έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας μας.

Παρουσία 5000 οπαδών της η ΑΕΛ επέδειξε έναν άνευ προηγουμένου εκνευρισμό και ένα γενικότερο άγχος σχετικά με την επίτευξη γκολ που φυσικά θα της έδινε έναν άλλον αέρα στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Μάλιστα, στο 1ο ημίχρονο όχι απλά χάθηκαν ευκαιρίες αλλά τέτοιες που όμοιες δεν έχουν χαθεί σε ολόκληρα πρωταθλήματα! Αδικαιολόγητο άγχος από τη στιγμή που ο αντίπαλος ήταν μηδενικής δυναμικότητας και από τη στιγμή που υπήρξε το πρώτο γκολ από τον Μπλέντι είδαμε όλοι ποια ήταν η κατάληξη του αγώνα.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα από τον τεχνικό της ΑΕΛ, λοιπόν, είναι η διαχείριση της ψυχολογίας και το καθαρό μυαλό των παικτών που είναι και δικό τους θέμα φυσικά, προκειμένου να «καθαρίζονται» από νωρίς τα παιχνίδια ειδικά στην έδρα της ομάδας.

Από κει και πέρα αξιέπαινη η κίνηση να τιμηθεί ο πρωταθλητής πρόεδρος Στ.Καντώνιας μέσω του γιου του Ιώάννη Καντώνια για την τεράστια προσφορά του στην ΑΕΛ και προτείνοντας να δοθεί το όνομα του σε θύρα του γηπέδου Αλκαζάρ.

Επίσης, είχαμε και τη λειτουργία της νέας μπουτίκ αλλά και των γραφείων στο κέντρο της πόλης. Πολύ ωραίο το αισθητικό αποτέλεσμα και μακάρι να ζήσουμε πολλές χαρές και επιτυχίες στο μέλλον. Η παραφωνία των ημερών οι αφίσες που προϊδεάζουν για λαϊκή εμποροπανήγυρη παρά για αγώνα ποδοσφαίρου.

Είσαι ΑΕΛ και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους πρακτικές για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Καμία μεγάλη ομάδα δεν υιοθέτησε τέτοιες κινήσεις για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και προφανώς δεν επιτυγχάνεται κανένα ουσιώδες αποτέλεσμα. Θα μπορούσε η διοίκηση της ομάδας κάλλιστα με αυτά τα λεφτά που δαπανά για τις αφίσες να τα έδινε σε κάποιο κοινωφελή σκοπό με πολλά οφέλη και για την ίδια αλλά και για το σκοπό που θα πήγαιναν.