Βαθμολογία

Πρώτο δείγμα θετικό


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Φυσικά δεν θα κάνω τη χαρά σε αυτούς τους λίγους «οπαδούς» να τους αφιερώσω ολόκληρο τίτλο ή κάποιο κομμάτι του για τόσα συνέβησαν εχθές. Ήταν το πρώτο φιλικό μπροστά στα μάτια των Λαρισαίων και σαν πρώτο δείγμα κρίνεται θετικό ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι η ομάδα βρίσκεται στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας!

Ένα φιλικό ματς που μόνο αυτοί οι 50 θερμοκέφαλοι δεν το κατάλαβαν και θέλησαν να απασχολήσουν τους 5000 οπαδούς με τις απαράδεκτες πράξεις τους. Μπορεί λοιπόν αυτά τα θλιβερά γεγονότα να δυσαρέστησαν το πλήθος του κόσμου αλλά στο τέλος έφυγαν με ένα ευχάριστο συναίσθημα αφού είδαν μια ομάδα αξιόμαχη η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε σε ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε μια ΑΕΛ με ένταση, με πάθος και ζωηράδα στο παιχνίδι της και δικαιώθηκε στο 31΄ λεπτό όπου ο Πλιάγκας κέρδισε το πέναλτι και ο Στεφανίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το αρνητικό στοιχείο ήταν τα αμυντικά λάθη τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι επιθετικοί της Καρδίτσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού είχαν προηγηθεί  τα επεισόδια και με τις πολλές αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα. Κάποιες φάσεις στις δύο εστίες τόνωναν το ενδιαφέρον των φιλάθλων που παρακολουθούσαν τις ενέργειες των 22 ποδοσφαιριστών. Από την ΑΕΛ ξεχώρισαν οι 2 τερματοφύλακες που είχαν αρκετή δουλειά χθες, ο Μήτσης και ο Στεφανίδης που μέχρι στιγμής δείχνει να έχει σχέση με τα δίχτυα και μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα τη νέα χρονιά. Επίσης το στυλ και η ποιότητα του Τζουμάκη ξεχώρισε στο 2ο ημίχρονο δείχνοντας ότι υπάρχει υλικό που έρχεται από πίσω.

Τέλος, δεν ξέρω ποιες θα είναι οι ενέργειες της διοίκησης και του Ε. Πλεξίδα προσωπικά αλλά και των οργανωμένων αλλά θα πρέπει να βρουν την λύση όλοι τους προκειμένου αυτά που συνέβησαν χθες να μην ξαναγίνουν στο μέλλον διότι έτσι κόσμος στο γήπεδο με την οικογένεια του δεν πρόκειται να έρθει.