Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για Αχιλλέα, 1-0 τον Αλμυρό

Την νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων κόντρα στον ΑΟ Αλμυρού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων έφτασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή ο Λεωνίδας Καραγκούνης στο 32′ της αναμέτρησης.

Οι δυο ομάδες είχαν αντίπαλο τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Σταδίου ο οποίος δυσκόλευε αισθητά τις προσπάθειες τους με τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Το παιχνίδι είχε κατά κύριο λόγο δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό κόντρα σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 23′ όταν ο Νεμπεγλέρας βρέθηκε έξω από την περιοχή έκανε δυνατό συρτό σουτ με τον Σταυράκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καραγκούνης βρέθηκε έξω από την περιοχή, «ζύγισε» το πόδι του και με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Σταυράκη και πέτυχε το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το σουτ του Κιπτίου στο 40′ πέρασε λίγο άουτ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά ώστε να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, με τους παίκτες του Αχιλλέα να βρίσκουν χώρο στις αντεπιθέσεις όμως ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε ώστε να φύγουν γρήγορα στην κόντρα.

Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους καταγράφηκε στο 55′ όταν ο Οικονόμου έκανε την προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κιπτίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Χάμου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκε στον Αχιλλέα Φαρσάλων όταν ο Καραγκούνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή πέρασε και τον Σταυράκη, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Αλμυρός προσπάθησε να αντιδράσει και να πιέσει όμως οι παίκτες του Αχιλλέα όντας άψογα στημένοι στο δικό τους μισό δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις, με την μοναδική καλή στιγμή να λαμβάνει χώρα στο 80′ όταν ο Κιπτίου και πάλι έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Αχιλλέα να παίρνει το τρίποντο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Αραπίτσας (90′ Μάρκου), Καραγκούνης, Βούλγαρης (80′ Κατσανάκης).

ΑΟ Αλμυρού (Κώστας Σταματίου): Σταυράκης, Καφιώτης, Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας, Θωμαϊδης (46′ Γκατζούλης), Κιπτίου, Στουρνάρας, Σκοπελίτης (60′ Τσιούρης), Μιχάλης, Κοντοβάς.