Βαθμολογία

Φινάλε με ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική, την Κυριακή (1/4) με ήττα. Συγκεκριμένα ηττήθηκε με 1-0 από τα Σέλλανα. Ο ΑΟ Σελλάνων μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα. Και λίγο έλλειψε να το πληρώσει μόλις στο 5ο λεπτό όταν το  όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Καραγκούνη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής  πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου. Ο ΑΟ Σελλάνων «απάντησε» στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν ο Υφαντής γύρισε από δεξιά και ο Βουκομάνοβιτς με απευθείας πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα σχεδόν παράλληλα με το τέρμα.

Στο 13’ ο Σέρβος επιθετικός βρέθηκε στην περιοχή από πλάγια θέση και το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.Στο 17’ μετά  από εκτέλεση  κόρνερ ο Αρχοντής βρέθηκε αμαρκάριστος στο  δεύτερο δοκάρι, σούταρε συρτά με την μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυνομένου και να φεύγει σε νέο κόρνερ.Από το κόρνερ ο Χάδιαρης κατάφερε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά αδύναμα, με τον Χάμο να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 19’ ο Διπλάρης γέμισε στην περιοχή, ο Βουκομάνοβιτς κέρδισε στον αέρα τον Χάμο που έκανε κακή έξοδο αλλά η μπαλα πέρασε άουτ.

Στο 20’ οι Διπλάρης, Κοντός και Βουκομάνοβιτς «έκρυψαν» την μπάλα και ο Σέρβος επιθετικός με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 1-0. Το Προάστιο πίεζε να  «κλειδώσε ι» το ματς αλλά η μπάλα δεν έμπαινε  στα δίχτυα. Στο 24’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντού ο Θεοδωρόπουλος επιχείρησε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 25’ ο Υφαντής μπήκε από αριστερά, γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Διπλάρη και με κεφαλιά-ψαράκι αυτοθυσίας ο Οικονόμου απομάκρυνε.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στα Φάρσαλα. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ και ο Τλούπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου. Στο 65’ η σέντρα-σουτ του Αναγνώστη βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού των Σελλάνων. Η τελευταία καλή ευκαιρία καταγράφεται στο 77’ , όταν οι Διπλάρης και Βουκομάνοβιτς έπαιξαν το «1-2», ο Διπλάρης την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Υφαντής αντί να σουτάρει, προτίμησε να κάνει τρίπλα με αποτέλεσμα να κοπεί.

Στοιχεία και φωτό από το karditsapress.gr