Βαθμολογία

Πογκμπά η Σούπερ Λιγκ είναι εδώ και σε περιμένει...

Στο άκουσμα και μόνο πως το κόστος της μεταγραφής του από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ «αγγίζει» τα  100.000.0000 ευρώ, έκανε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να «παραμιλάει»...

Ο Πολ Πογκμπά από τη στιγμή που άφησε το Τορίνο για την Πρέμιερ Λιγκ, δείχνει ανήμπορος να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα (όχι και τόσο για αυτόν μιας και προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσετσερ Γιουναϊτεντ).

Είναι ο παίκτης που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Να πάρει πάνω του προσπάθειες, να δέιξει πως είναι «παρών» σε έναν αγώνα και να σκοράρει. Όταν αυτό δεν έρχεται ο εκνευρισμός του είναι έκδηλος. Στις κινήσεις του, τις αποφάσεις του αλλά και το βλέμμα του την ώρα που αγωνίζεται.

Στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας του πάντως καταφέρνει να περνάει απαρατήρητος. Ένα «έργο» που το είδαμε και στη χθεσινή αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στην Τσέλσι.

Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που ένω όλοι οι συμπαίκτες του έκαναν το κάτι παραπάνω για την ομάδα, εκείνος πάλι κάπου... «χάθηκε».

Πως μπορεί να νιώθει άραγε ένας παίκτης, ο οποίος από την αρχή της σεζόν έχει κουραστεί να ακούει αρνητική κριτική από την κερκίδα; Πως νιώθει όταν βλέπει ένα παιδί με τον οποίο πορεύτηκαν από κοινού στις ακαδημίες του συλλόγου, τον Μάρκους Ράσφορντ, να τον προσπερνά και να τον αφήνει πίσω του;

Τον Γάλλο βέβαια δε τον απασχολούν και πολύ όλα αυτά... Προτιμά τα περίεργα κουρέματα, προτιμά να βρίσκει δικαιολογίες και όχι τον «παλιό καλό του εαυτό».

Μ.Ι.