Βαθμολογία

Πινακάς: «Μια οικογένεια στους Ατρόμητους»

Ο Δημήτρης Πινακάς είναι 15 ετών (μεσοεπιθετικός) και αγωνίζεται με επιτυχία στους Ατρόμητους/Θύελλα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε στο athleticlarissa.gr για τα όνειρά του.

Συνέντευξη στη Βάσω Γκατζούλη

«Ξεκίνησα από εννέα χρονών, ο πατέρας μου είχε μάθει για την Ακαδημία πως υπάρχει μία συνεργασία με την Arsenal και αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που παίζω στο αντρικό τμήμα. Το κλίμα είναι πολύ καλό, ένιωσα πολύ άνετα γιατί είμαστε μια οικογένεια. Η ομάδα πάει πολύ καλά γιατί παίζουμε ομαδικό παιχνίδι και δεν στηριζόμαστε στη δύναμη.

Για τον τεχνικό του ανέφερε: «Ο κ. Βουτυρίτσας μου έδωσε από την αρχή πολλές ευκαιρίες. Στις προπονήσεις μαθαίνουμε πολύ σημαντικά πράγματα, είναι αυστηρός αλλά μέχρι εκεί που πρέπει, μας εξηγεί κάθε λάθος που κάνουμε αλλά για να βελτιωνόμαστε. Συνδυάζω με μεγάλη επιτυχία το διάβασμα στο σπίτι αλλά προσπαθώ να μην χάνω καμία προπόνηση. Πρώτος μου στόχος είναι το ποδόσφαιρο, θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά και να φτάσω ψηλά. Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν έχει την ποιότητα που έχει στο εξωτερικό και σε τοπικό επίπεδο θα πρέπει να γίνουν καλύτερες εγκαταστάσεις».

Για το athleticlarissa.gr ανέφερε: «Το site είναι για μένα πολύ καλό, γιατί ενημερώνομαι άμεσα και έχω πολλές πληροφορίες, μπορείς εκεί να μάθεις πολλά για τον αθλητισμό, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και για όλη την Ελλάδα. Καθημερινά επισκέπτομαι το site και μέσα από αυτό μαθαίνω οτιδήποτε με ενδιαφέρει».