Βαθμολογία

Ζιάκας: «Πρώτος μας στόχος το καλό ποδόσφαιρο»

Ο Δημήτρης Ζιάκας είναι 16 ετών (μεσοεπιθετικός) και αγωνίζεται στους Ατρόμητους/Θύελλας με επιτυχία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε στο athleticlarissa.gr.

Συνέντευξη στη Βάσω Γκατζούλη

«Ξεκίνησα πριν από εννέα χρόνια στην Ακαδημία του κ. Βουτυρίτσα, έπαιζα από μικρός και είχα πολλές παραστάσεις. Από πέρυσι αγωνίζομαι στην πρώτη ομάδα. Είμαστε όλα τα παιδιά μια πολύ καλή παρέα, πρώτος μας στόχος δεν είναι να αλλάξουμε κατηγορία αλλά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Στην Ακαδημία μου αρέσει πολύ γιατί έχω κάνει φίλους εδώ».

Για τον προπονητή του τόνισε: «Είναι πολύ καλός προπονητής, είναι σοβαρός όταν χρειάζεται, αλλά κάνει και την πλάκα του, μας ακούει και τον συμβουλευόμαστε όλοι. Τον έχω πρότυπο γιατί είναι άξιος άνθρωπος και χαρακτήρας».

Για το αν θέλει να προχωρήσει και επαγγελματικά ανέφερε: «Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, δεν χάνω καμία προπόνηση, διαβάζω παράλληλα και τα πάω πολύ καλά, το ποδόσφαιρο όμως είναι ο πρώτος μου στόχος. Μου αρέσει να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο γιατί έτσι θα γίνω και εγώ καλύτερος και θα μπορώ να μάθω νέα πράγματα.

Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο σου ανοίγει νέους δρόμους και σε επηρεάζει πολύ σαν άνθρωπο. Επίσης θέλω να πω πως όσοι παίζουν ποδόσφαιρο πρέπει να το αγαπούν γιατί δεν γίνεται να καταφέρεις κάτι αν δεν το αγαπάς. Να αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τα χρήματα και τη δόξα».