Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας»!

Την ευρύτερη μέχρι τώρα νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικρατώντας στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" με 5-1 της Αναγέννησης Ολύμπου, η οποία όμως αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις αλλά παρ'όλα αυτά ήταν ανταγωνιστική κατά το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να περάσουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εν αναμονή και των υπολοίπων αποτελεσμάτων του προγράμματος.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ με τον Καραμούλα να εκμεταλλεύεται ασυνεννοησία στην αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων και να πλασάρει εύστοχα (1-0). Στο 7' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκούπρα από αριστερά, ο Πολύζος με κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ των Τσαριτσανιωτών.

Η "απάντηση" των φιλοξενουμένων ήταν άμεση και στο 9' ο Τσιάκος με διαγώνιο σουτ πρόλαβε τον Ντιντή μειώνοντας σε 2-1, ενώ στο 14' ο τελευταίος απέτρεψε την ισοφάριση αποκρούοντας την εξαιρετική προσπάθεια του Ρίτσι.

Στο 17' ήταν η σειρά του Πατέτσου να ενεργήσει σωτήρια σε τετ-α-τετ με τον Καραμούλα, όπως και στο 29' σε διαδοχικές προσπάθειες των Γκαραλιάκου - Καραμούλα. Στο 30' όμως ο Παρασκευούδης με σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 3-1, μετά την αρχική προσπάθεια του Πολύζου που αποκρούστηκε ημιτελώς.

Στο 34' η Αναγέννηση Ολύμπου πλησίασε σε νέα μείωση του σκορ αλλά το επικίνδυνο σουτ του Γκανάβα απέκρουσε ο Ντιντής σε κόρνερ με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σουτ του Μπουμπουνάρα που έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας από το αριστερό "Γ" (49'), ενώ στο 52' λίγο προ της γραμμής τέρματος ο Γκαραλιάκος έστειλε την μπάλα άουτ.

Ακολούθησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες του Τσιάκου, ο οποίος στο 53' προσπάθησε από αριστερά να αιφνιδιάσει τον Ντιντή με την μπάλα να καταλήγει στο εξωτερικό πάνω μέρος της εστίας, ενώ στο 55' το σουτ του έφυγε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 65' ο Γκαραλιάκος σούταρε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια άουτ, για να χριστεί τελικά σκόρερ στο επόμενο λεπτό με κεφαλιά αξιοποιώντας την ενέργεια του Γκαντούνα και την συμμετοχή του Παρασκευούδη (4-1).

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90' όταν και πάλι με αφετηρία τον Γκαντούνα, ο Ηλίας Σταμπουλής με κεφαλιά "έγραψε" το 5-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Θεόδωρος Κοντογιώργος με την συνδρομή των βοηθών Γρηγόρη Δεδικούση - Χρήστου Πουρουτίδη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Μάτος): Ντιντής, Μπούσιας (70' Δραχαλίβας), Μπουμπουνάρας (79' Αργ.Σταμπουλής), Πολύζος, Αυλογιάρης, Σκούπρα, Γκαραλιάκος (79' Κρικώνης), Ηλ.Σταμπουλής, Παρασκευούδης (79' Παπαϊωάννου), Ματούλας (60' Ηλ.Γκαντούνας), Καραμούλας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΟΥ (Τάσος Μπεριτζάς): Πατέτσος, Κόκκινος, Μπουλάρι (70' Καλύβας), Καμπέρης (70' Σινάνι), Σκάκος (46' Γκουντρουμπής), Κολλάτος, Γκατζούλης, Γκανάβας (83' Σιώμος), Ρίτσι, Τσιάκος, Καρβούνης.