Βαθμολογία

Τασιούλης: «Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου»

Ο 18χρόνος Δημήτρης Τασιούλης μίλησε στο athleticlarissa.gr και στον Βασίλη Παπαχατζή. Ξεκίνησε απο τα παιδικά της Νίκης Μιχαήλ, πέρασε δύο χρόνια στην Δόξα Βλαχογιαννίου απ' όπου κατάγεται, ήταν ένα χρόνο στην U20 του Τυρνάβου και τώρα αγωνίζεται στην Γ’ εθνική με την ομάδα του Τύρναβου 2005.

Ο νεαρός έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με το ταλέντο του και με το πάθος που αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα έχει σκοράρει δύο γκολ με την κυανέρυθρη φανέλα μέχρι στιγμής.

Πριν φτάσεις εδώ στο Τύρναβο 2005 αγωνιζόσουν στην U20 της ομάδας. Πόσο σημαντικό ήταν αυτό το μεγάλο βήμα για την καριέρα σου;

Ήταν όντως ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου διότι απο τα ερασιτεχνικά σωματεία στο Βλαχογιάννι βρέθηκα να παίζω με αξιόλογους αντιπάλους και να έχω αξιόλογους συμπαίκτες. Τέτοιες ευκαιρίες λίγα παιδιά τις έχουν οπότε θα κοιτάξω να την εκμεταλλευτώ στο καλύτερο.

Έχεις βάλει κάποιο στόχο στην καριέρα σου;

Όπως κάθε παιδί στην ηλικία μου έχει ως στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, έτσι και εγώ. Αυτό θα το προσπαθήσω με σκληρή δουλεία και προπόνηση.

Έχεις κάποιο πρότυπο έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή;

Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Αγγλική Λίβερπουλ. Οπότε αγαπημένος μου είναι ο Φελίπε Κουτίνιο μιάς και παίζουμε και την ίδια θέση.

Η ομάδα δεν τα πάει έτσι όπως ήθελε. Πιστεύεις θα ορθοποδήσετε;

Πιστεύω οτι θα ορθοποδήσουμε γιατί πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου. Αυτό φυσικά θα το καταφέρουμε μέσα απο την σκληρή δουλειά.

Το ρόστερ αποτελείται απο «πιτσιρικάδες». Φαντάζομαι το κλίμα θα είναι αρκετά καλό...

Είμαστε οικογένεια. Σε μία ομάδα παίζει μεγάλο ρόλο το κλίμα. Το κλίμα στα αποδητήριά μας είναι πολύ καλό και θα πρέπει να το βγάζουμε στο γήπεδο αυτό για να μας βοηθήσει να κερδίζουμε.

Έχεις δεί όλες τις ομάδες πλήν αυτής του Αιγινιακού όπου παίζετε την Κυριακή. Ποιά κατα την γνώμη σου, κάνει την διαφορά;

Την διαφορά δεν την κάνει καμμία ομάδα κατά την γνώμη μου. Έιμαστε όλες ισοδύναμες και μέχρι και ο Καραϊσκάκης που είναι πρώτος τον κοιτάξαμε στα μάτια και χάσαμε μόλις στο 94’.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον προπονητή Μίλτο Ζιάκα;

Ο κύριος Ζιάκας είναι ένας αξιόλογος προπονητής. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και ακόμη βοηθάει τους μικρούς να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η σχέση
μας είναι πολύ καλή όπως και με όλους τους συμπαίκτες μου.

Για να κλείσουμε την προηγούμενη αγωνιστική ενάντια την Πύδνα Κίτρους σκόραρες το νικητήριο γκολ και χάρισες στην ομάδα την πρώτη εντός έδρα νίκη. Πώς αισθάνθηκες;

Αισθάνηθηκα ικανοποίηση διότι σκόραρα μπροστά στον κόσμο μας που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.Όμως το θέμα δεν είναι ποιός έβαλε το γκολ, έτυχε να ήμουν εγώ. Το θέμα είναι η νίκη που μας δίνει ψυχολογία να συνεχίσουμε.