Βαθμολογία

Θετικές εντυπώσεις για τον Δημήτρη Σκούρα στον Λεβαδειακό

Πέρασε από το «μικροσκόπιο» του γνωστού προπονητή τερματοφυλάκων στη Λάρισα Γιάννη Ζαλαώρα

Ένας από τους εξελίξιμους τερματοφύλακες του νομού Λάρισας είναι ο Δημήτρης Σκούρας που ανήκει στην Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση και παράλληλα αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά με την Μικτή Νέων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μετά από πρόσκληση και συνεννόηση που υπήρξε ανάμεσα στην ομάδα του Λεβαδειακού και την ομάδα του, ο νεαρός παίκτης πήγε για δοκιμή στους Νέους της Βοιωτίας που αγωνίζονται στο οικείο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα παραβρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο του ομώνυμου νομού όπου και είχε την ευκαιρία να κάνει μία προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας του Λεβαδειακού κ. Γιάννη Ζαλαώρα.

Οι εντυπώσεις που άφησε ήταν θετικές και μάλιστα αναμένεται το επόμενο διάστημα να μεταβεί ξανά για να περάσει από το «μικροσκόπιο» του κ. Ζαλαώρα και να διαπιστώσει την εξέλιξή του.

Ο εν λόγω προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στη Λάρισα, από το σύντομο αλλά ουσιαστικό πέρασμά του το προηγούμενο καλοκαίρι επί ημερών Αλέκου Βοσνιάδη. Σίγουρα είναι ένας νέος σε ηλικία προπονητής που έχει καλά στοιχεία και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να περάσει από πολλές και σημαντικές ομάδες αφήνοντας το στίγμα του (Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική, Φωκικό, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Λεβαδειακό).

Από την άλλη η Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση φημίζεται για την παράδοση που έχει δημιουργήσει στους τερματοφύλακες, αφού πρόεδρός της είναι ο γνωστός σε όλος για το λαμπρό πέρασμά του από την ΑΕΛ και την Εθνική ομάδα σε πολύ νεαρή ηλικία 18 ετών Γιώργος Πλίτσης.