Βαθμολογία

Άγγελος Αναγνώστης: Μικρός και… ταλαντούχος!

Ο Άγγελος Αναγνώστης είναι 16 ετών και αγωνίζεται στην Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Η θέση που παίζει είναι αριστερό μπακ – χαφ και διαθέτει πλούσιο ταλέντο.

Συνέντευξη στην Βάσω Γκατζούλη

Είναι ένας παίκτης που δείχνει πως έχει προσόντα και μέλλον. Φυσικά ακόμη έχει πολλά χρόνια μπροστά του, αλλά με συστηματική δουλειά μπορεί να εξελιχθεί και να πάει ψηλά. Το athleticlarissa.gr τον συνάντησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιο Θωμα (1-1) και μας είπε δύο λόγια.

Για τα πρώτα του βήματα: «Από πέντε χρονών είμαι στην Ακαδημία του Αχιλλέα, παρακολουθώ όλες τις προπονήσεις και μου αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο».

Για την φετινή πορεία της ομάδας του: «Η ομάδα και αγωνιστικά είναι αρκετά καλά δεν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα γιατί είμαστε άπειροι και άτυχοι. Εύχομαι να σώσουμε την ομάδα και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το μέλλον του: «Θέλω να παίξω πάρα πολύ σε επαγγελματικό επίπεδο και αν μου δοθεί η δυνατότητα με το πέρασμα των χρόνων να κάνω καριέρα».

Για τον τρόπο που συνδυάζει τη μπάλα με το σχολείο: «Είμαι πολύ καλός μαθητής και καταφέρνω συνδυάζω τη μπάλα και τα μαθήματα γιατί και τα δύο τα αγαπάω πολύ».