Βαθμολογία

Καραμάνος: «Να φτάσει ο Π.Ο.Ε. εκεί που του ανήκει»

Ο Θωμάς Καραμάνος είναι ένα από τα νέα και ελπιδοφόρα ταλέντα του ιστορικού Π.Ο.Ε., είναι μόλις 17 ετών ξεκίνησε από πέρυσι δοκιμαστικά στην ομάδα, στην πορεία καθιερώθηκε και φέτος αγωνίζεται βασικός έχοντας αποκτήσει αρκετές παραστάσεις και παράλληλα δουλεύοντας σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα κάτι που έχει ως βασικό κριτήριο η ομάδα του.

Συνέντευξη στην Βάσω Γκατζούλη

Μιλώντας στο athleticlarissa.gr διακρίναμε στο πρόσωπο του Θωμά Καραμάνου ένα παιδί συνεσταλμένο που κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους, που έχει όμως μέσα του πολύ όρεξη για δουλειά. Από τις πρώτες αγωνιστικές φέτος ξεχώρισε για το ταλέντο του, μιας και που κατάφερε να σκοράρει με το καλημέρα.

Μας αποκάλυψε πως στόχος του είναι να παίξει σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, μέσα από σκληρή δουλειά. Βέβαια το νεαρό της ηλικίας ίσως τώρα να μην αφήνει πολλά περιθώρια για μεγάλα λόγια, όμως σε βάθος χρόνου θα μπορέσει να δείξει τις πραγματικές ικανότητες που έχει. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Πότε ξεκίνησες με την ομάδα του Π.Ο.Ε.;

Την περσινή χρονιά είχα πάει στην προετοιμασία για δοκιμαστικά και με κράτησαν για να παίξω στην ομάδα. Φέτος από την αρχή της χρονιάς παίζω βασικός και αγωνίζομαι στην επίθεση.

Πριν ξεκινήσεις πέρυσι στον Π.Ο.Ε. τον παρακολουθούσες;

Ναι πήγαινα σε όλους τους αγώνες έβλεπα το ποδόσφαιρο και μου άρεσε πολύ. Έτσι λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία μιας και η καταγωγή μου είναι από την Ελασσόνα απευθύνθηκα στους αρμόδιους για να μπορέσω να έρθω στην ομάδα.

Φέτος η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά, που πιστεύει ότι οφείλεται αυτό;

Πιστεύω πως ο οφείλεται σε όλη την δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία, σημαντικό ρόλο παίζει ο προπονητής μας ο οποίος δουλεύει μαζί μας πολύ σκληρά, μας πιστεύει και μας βοηθάει μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.

Πιστεύεις ότι σας βοηθάει ο κόσμος;

Σίγουρα μας συμπαραστέκεται, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και εμείς παίρνουμε δύναμη για να παίζουμε ακόμη καλύτερά μέσα στο γήπεδο.

Η επιτυχία σας ήταν 3Χ3 είναι τυχαίο; Σας έχουν δυσκολέψει κάποιες ομάδες μέχρι τώρα;

Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οτιδήποτε έχουμε πετύχει είναι μέσα από δουλειά. Η ομάδα που μας δυσκόλεψε λίγο ήταν το Αργυροπούλι, όμως δεν αντιμετωπίσαμε ουσιαστικά πρόβλημα.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

Όλα τα παιδιά συνολικά δεν πετάμε στα σύννεφα, προσπαθούμε όμως ο καθένας μας με τη δουλειά που προσφέρει να φτάσουμε την ομάδα ψηλά.

Εσύ είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου;

Ναι, είμαι ευχαριστημένος γιατί θεωρώ πως παίζω καλό ποδόσφαιρο, αλλά περισσότερο με ευχαριστεί πως με πιστεύει ο προπονητής μου.

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

Θέλω η ομάδα μου να φτάσει εκεί που της ανήκει και επίσης θέλω όλα τα παιδιά, οι συμπαίκτες μου να έχουν όλοι υγεία.

Θέλεις να δουλέψεις επαγγελματικά;

Το έχω σκεφτεί από μικρός είναι όνειρο ζωής να δουλέψω επαγγελματικά.

Σε ποιες ομάδες θα ήθελες να παίξεις αν θα γινόσουν επαγγελματίας;

Στον Παναθηναϊκό και αν και ξέρω πως δεν γίνεται και στην Ρεάλ!