Βαθμολογία

Ποιο είναι το αποτέλεσμα κύριοι;

Το αποτέλεσμα μετράει. Το δίλημμα που αιωρείται στη πόλη είναι γνωστό. Πλεξίδας ή Πηλαδάκης; Ποιος φταίει για το Arena και τα Δένδρα; Όλοι έχουν δίκιο και όλοι έχουν άδικο. Άλλοι βρίσκουν τον Τρικαλινό αυθόρμητο και πιο λαϊκό πρόεδρο, αδικημένο και θύμα του «γολγοθά» της εκκαθάρισης και άλλοι το Γλυφαδιώτη κυριλέ και σωστό ομιλητή, θιγμένο από τον Τρικαλινό.

Ο λαός που δεν έχει διαλέξει στρατόπεδο και απλά αγαπάει την ομάδα, που δεν ασχολείται με εκκαθαρίσεις, αιρέσεις και λεπτομέρειες δικηγορικές τι φταίει να περνάει όλο αυτό το μαρτύριο; Ο απλός οπαδός της ΑΕΛ είναι η δύναμη της. Αυτός που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα να επιστρέψει στα σαλόνια. Όπως είχε γίνει και πριν δέκα χρόνια που πήρε την ομάδα στις πλάτες του.

Το αποτέλεσμα όμως ποιο είναι κύριοι; Να τον έχουν ξενερώσει στο έπακρο βλέποντας την ομάδα να φεύγει από το σπίτι της που ήταν τόσα χρόνια τα Δένδρα. Άσχετα με το ποιος φταίει γι’ αυτό. Βλέπουν το Arena να απομακρύνεται και το στοιχειωμένο Αλκαζάρ να ανοίγει και πάλι τις πύλες του όπως έγινε και την σεζόν που πέρασε με τον λιγοστό κόσμο.

Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη δεν θα έβλεπε ο Λαρισαίος τη σημερινή κατάσταση. Αντί να γίνει μουσείο το Αλκαζάρ έγινε το Arena! Ακόμη και πέρυσι το καλοκαίρι αναθάρρησαν κάποιοι όταν ο Βαγγέλης Πλεξίδας είπε «μόνο εγώ έχω τα φράγκα για το Arena». Μάταια όμως. Η ΑΕΛ είναι πάνω από εγωισμούς κύριοι και κοιτάξετε να ανάψετε πάλι τη σπίθα του λαού της ΑΕΛ γιατί αυτός έχει τη δύναμη να σπρώξει και πάλι την ΑΕΛ στις επιτυχίες.

«Μια Κυριακή μας έμεινε…»