Βαθμολογία

Ήδη πετυχημένος

Μόνο ως επιτυχημένη μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την μέχρι τώρα πορεία του Τυρνάβου στην Football Leuage, που μετά και από την σημαντική νίκη που πέτυχε στην Καβάλα σκαρφάλωσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Του Βασίλη Βάνη

Η αλήθεια είναι πως ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος  της ομάδας δεν περίμενε να βρίσκεται τόσο ψηλά διεκδικώντας πλέον την είσοδο στα play off (αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο), κάτι που δεν ήταν ο αρχικός στόχος. Παρόλο αυτά έχει αποδείξει πως μια ομάδα δεν χτίζεται με ονόματα και με μεγάλα συμβόλαια αλλά με καλό κλίμα και σκληρή δουλειά.

Η αρχή ήταν δύσκολη, πρώτη χρονιά στη Football leuage και ο πρόεδρος του Τυρνάβου κ. Βασίλης Μπρέζας προσέλαβε για προπονητή τον Άγγελο Δικόζη, ο οποίος μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχτισε την ομάδα και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, σημαντικός παράγοντας είναι και η διοίκηση που είναι πάντα δίπλα στους παίκτες, πάντα πρόθυμοι να τους βοηθήσουνε και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι «οικογενειακό».

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός που πλέον παίκτες που στην αρχή της σεζόν είχαν απορρίψει τον Τύρναβο ψάχνοντας κάτι θεωρητικά καλύτερο, πλέον αυτοπροτείνονται θέλοντας να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας, βλέποντας την ακεραιότητα που υπάρχει, κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει όταν κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει χάσει ούτε ένα ευρώ από τα δεδουλευμένα.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω, πως καλός ο ενθουσιασμός για την μέχρι τώρα πορεία και μακάρι τα πράγματα να συνεχιστούν έτσι μέχρι το τέλος και να οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να τελειώσουν με θετικά αποτελέσματα, άπλα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Τύρναβος έχει ήδη πετύχει  και με το παραπάνω τους στόχους του. «Καθάρισε» την παραμονή από νωρίς και με τα αποτελέσματα έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των ομάδων της κατηγορίας. Τέλος, σε μια χρονιά άκρως πετυχημένη, ότι καλύτερο καλοδεχούμενο…