Βαθμολογία

Τυχαίο; Δε νομίζω... (Video)

Το γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΛ πέτυχαν την ευρύτερη νίκη τους στο συγκεκριμένο ματς, δε νομίζω πως πρέπει να περάσει απαρατήρητο στην παρούσα συγκυρία. Θεωρώ δηλαδή, δεδομένης και της έντασης που είχαν στο παιχνίδι τους απ' το πρώτο λεπτό, πως επρόκειτο για...

tsoumbox.blogspot.gr

...την αντίδρασή τους τόσο στις άδειες κερκίδες (αλλά και στις γεμάτες ταράτσες), όσο και στα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, με κορυφαίο για τους ίδιους, την ομιλία του Πλεξίδα το βράδυ της Παρασκευής. Εν ολίγοις, θεωρώ πως επέλεξαν να μιλήσουν με τη σειρά τους στο γήπεδο και το έκαναν με τον πλέον θετικό τρόπο. Κερδίζοντας και προσφέροντας θέαμα, για να ικανοποιήσουν τους πάντες, υποδηλώνοντας ελπίζω με τον τρόπο αυτό ότι φέτος, αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει και καλά είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς άλλες αναταράξεις, όποιος κι αν ευθύνεται κατά περίπτωση γι' αυτές!

Από κει και πέρα, το έξτρα στοιχείο στο οποίο αξίζει να σταθεί κανείς σ' ένα ματς που δεν αντέχει σε αγωνιστική κριτική, είναι η εμφάνιση του Πατινιώτη, η πλέον δημιουργική που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν και πολύ περισσότερο μετά την επέμβαση στο γόνατό του. Αν προσέξει κανείς τα στιγμιότυπα, θα δει ότι τουλάχιστον οι μισές καλές στιγμές της ΑΕΛ, προκύπτουν από πανέμορφες πάσες ή εν γένει ενέργειές του.

Όσο για τον κακό αγωνιστικό χώρο, με τον οποίο ασχολήθηκε δικαίως ο Στράντζαλης (μετά τον Διλμπέρη του Αγροτικού Αστέρα και τον Γρηγορίου της Κέρκυρας, στο πρόσφατο ματς με τον Τύρναβο) ήταν κάτι αναμενόμενο απ' το ξεκίνημα της σεζόν κι είχε επισημανθεί πολλές φορές ότι κάπως έτσι θα 'χουν τα πράγματα χειμωνιάτικα! Ωστόσο, κανείς δεν έκανε τίποτα για να το αποφύγει...

Και πριν περάσω στο λογαριασμό, με την ΑΕΛ ν' ακολουθείται πιστά στους 7 βαθμούς απ' τον Οικονόμο, αλλά στους 12 πλέον απ' τη Φιλιππιάδα, οφείλω να συγχαρώ κι απ' την πλευρά μου τους φιλοξενούμενους για την τιμή που έκαναν στη μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα κι ας μην ήταν κάποια επέτειος. Έδειξαν ότι γι' αυτούς η παρουσία στο ιστορικό Αλκαζάρ ήταν κάτι ξεχωριστό.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, επισημαίνοντας το νέο προσπέρασμα του Στεφανίδη στον Γκούρτσα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: 15 νίκες, 2 ήττες, με τέρματα 58-5 και σκόρερς Στεφανίδη 14, Γκούρτσα 13, Μπλέντι 10, Πλιάγκα 5, Ρούσση 4, Μήτση 3, Νεμπεγλέρα 2, Κυριακίδη 1, Παπαϊωάννου 1, Αραμπατζή 1, Σαββίδη 1 (και τρια... δώρο απ' τον Τηλυκράτη)

ΚΥΠΕΛΛΟ: 3 νίκες, 3 ισοπαλίες (οι 2 έγιναν νίκες-πρόκριση στην παράταση), με τέρματα 12-3 και σκόρερς τους Στεφανίδη 3, Γκούρτσα 3, Νεμπεγλέρα 2, Παπαϊωάννου 1, Πλιάγκα 1, Ρούσση 1 κι ένα αυτογκόλ

ΣΥΝΟΛΟ: 18 νίκες, 3 ισοπαλίες (οι 2 έγιναν νίκες-πρόκριση στην παράταση), 2 ήττες, με τέρματα 70-8 και σκόρερς Στεφανίδη 17, Γκούρτσα 16, Μπλέντι 10, Πλιάγκα 6, Ρούσση 5, Νεμπεγλέρα 4, Μήτση 3, Παπαϊωάννου 2, Κυριακίδη 1,  Αραμπατζή 1, Σαββίδη 1, αυτογκόλ 1 (συν το... δώρο)!

Με το καλό και στην Κρανούλα...

">http://