Βαθμολογία

«Έμφραγμα» στο φινάλε για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων τα έδωσε όλα στο ματς κόντρα στα Σέλλανα όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που τόσο ήθελε (1-1). Ένταση στο τέλος μεταξύ των δύο ομάδων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο Αχιλλέας Φαρσάλων παίζοντας ουσιαστικά ένα παιχνίδι-τελικό ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έπαιξε με πάθος, δύναμη, είχε την καθολική υπεροχή σε όλο το πρώτο μέρος κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου.

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από την αλλαγή του τερματοφύλακα Κουτσοκέρα ο οποίος σε μονομαχία στο 5' τραυματίστηκε στο δεξί ζυγωματικό, με αιμορραγία από τη μύτη, με συνέπεια να υπάρξει τρίλεπτη διακοπή και ο νεαρός Χάμος να πάρει τη θέση του, αλλά και το βάπτισμα του πυρός.

Δυο λεπτά πριν το εικοσάλεπτο ο Βούλγαρης με ωραία προσπάθεια τράβηξε πάνω του όλη την άμυνα, έδωσε πάσα στον Νεμπεγλέρα και ο αειθαλής Νέμπε με ένα εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι του Κουτσόπουλου έκανε, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών παικτών και φιλάθλων, το 1-0.

Στο 25' ο Μαρούδας, στη μοναδική ευκαιρία του ΑΟ Σελλάνων έκανε την κεφαλιά μέσα στη περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 33' το μακρινό σουτ του Βούλγαρη μπλόκαρε ο έμπειρος Κουτσόπουλος, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και για ένα δεύτερο γκολ παίζοντας με το ίδιο πάθος. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο και έτσι στο τέλος κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ, αφού μετά ο διαιτητής σφύριξε το τέλος. Σίγουρα ένα άδικο αποτέλεσμα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε ο προπονητής από τα Σέλλανα ο Γιάννης Μπουρνάκας.

Στο 51’ ο Βουκομάνοβιτς βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Σέρβος επιθετικός των Σελλάνων επιχείρησε τη δύσκολη προβολή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχασε μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Βούλγαρης πλάσαρε, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουτσόπουλου.

Ο Βουκομάνοβιτς επιχείρησε ακόμα ένα σουτ εντός περιοχής στο 60’, όμως και πάλι ήταν άστοχος. Στο 94’ ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε το πλάγιο και ο Παπαδημητρόπουλος με ωραίο σουτ νίκησε τον Χάμο για το τελικό 1-1.

Διαιτησία: Σουλίδης (Μπαλιάγκας, Βογδόπουλος).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας (8' λ.τ. Χάμος), Οικονόμου, Κούλπας, Αναγνώστης, Καραμπούζης, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Τλούπας (71’ Μάρκου), Συράκος (83’ Κόλα), Χατζής, Βούλγαρης (57’ Καραγκούνης).

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μάττας, Τζάνης (90’ Γιαγιάκος), Αρχοντής, Κούρκουλας (80’ Καραγκούνης Χρ.), Θεοδωρόπουλος, Χαδιάρης, Βουκομάνοβιτς (59’ Βουκομάνοβιτς), Κοντός, Υφαντής, Μαρούδας (67’ Παπαδημητρόπουλος).