Βαθμολογία

Έκλεισε ευχάριστα τη χρονιά

Ήθελε τη νίκη, το επιδίωξε και τελικά κατάφερε και πήρε τους 3 βαθμούς η Δήμητρα Γιάννουλης, κόντρα στη νεανική ομάδα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, που έδειξε με τη φιλότιμη αγωνιστική της προσπάθεια, πολύ καλά μελλοντικά στοιχεία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μπαμπάλης έβγαλε κάθετη μπαλιά στο Λιούσκα μέσα στην περιοχή της αντίπαλης άμυνας και ο Ντούμος μη έχοντας άλλη επιλογή, ανέτρεψε τον επιθετικό της Γιάννουλης, υποδεικνύοντας ο διαιτητής την παράβαση ως πέναλτι,  δείχνοντας παράλληλα την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό παίχτη. Εκτέλεσε ο Ζηρδέλης σημειώνοντας το 1-0.

Μετά το γκολ και για ένα δεκάλεπτο περίπου, αντέδρασε ο Φιλοκτήτης πιέζοντας για την ισοφάριση, η Δήμητρα ωστόσο ανέκτησε ξανά τον έλεγχο του αγώνα, ισορροπώντας το παιχνίδι με στρωτές μπαλιές, θέλοντας ένα ακόμη τέρμα και καλύπτοντας παράλληλα τα νώτα της. Στο 37΄ οι Δαούλας – Τασιός πραγματοποίησαν πολύ καλό συνδυασμό, σουτάροντας ο δεύτερος και σημαδεύοντας τη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Καρακώστα. Πιο νωρίς στο 32΄ ο Λούγκος εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το 2-0 πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 48΄ όταν σε πλάγια σέντρα – πάσα του Μπαρούτα από αριστερά, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Δαούλας, στέλνοντάς την με προβολή στα δίχτυα του Καρακώστα, γράφοντας το 2-0. Ο Λούγκος απείλησε ξανά στο 65΄ πάλι με φάουλ, μπλοκάροντας τη μπάλα ο Μαστροδήμος.

Η εμμονή του ίδιου παίχτη πάλι με φάουλ στο 90+3΄, έφερε σε πλεονεκτική θέση τον Ζυγοροδήμο, ο οποίος από κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα της Δήμητρας Μαστροδήμο, μειώνοντας σε 2-1. Ικανοποιημένος έδειξε από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ο προπονητής της Δήμητρας Β. Νάρης, ο οποίος πέραν των συγχαρητηρίων που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στα αποδυτήρια, δήλωσε πως η Γιάννουλη έπαιζε ένα τελικό, που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει. Κατάφερε να αποβάλλει το άγχος με το γρήγορο γκολ που πέτυχε στο 5ο λεπτό, παίζοντας πιο ελεύθερα στη συνέχεια και έχοντας ως αντίπαλη μια νεανική αθλητική ομάδα, έδωσε τέλος στην αγωνία, πετυχαίνοντας με την έναρξη της επανάληψης το δεύτερο τέρμα στο 48΄. Η ομάδα του θα συνεχίσει είπε τις προπονήσεις για ένα ακόμη μήνα, δίδοντας κάποια φιλικά παιχνίδια και στοχεύοντας στην επόμενη πλέον αγωνιστική χρονιά.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ Καρακώστα Απόστολου, Τσιτσανούδη Βάϊου και Αναστασίου Γεωργίου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Νάρης):  Μαστροδήμος, Παπαδημητρίου, Μπαρούτας, Ζηρδέλης, Νεστορίδης, Θώμος, Κοντοδήμος, Μπαμπάλης, Δαούλας (62΄ Κουρούτσαλης), Τασιός (84΄ Κοψαχείλης), Λιούσκας (81΄ Γκαλγκανόπουλος).

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Μιλτ. Ζιάκας):  Καρακώστας, Ζυγοροδήμος, Παπαχρήστος (52΄ Μπένας), Πλατσάς (72΄ Ευαγγελούδης), Πενίκης, Ντούμος (59΄ Λεμονής), Σιμψιρής, Λούγκος, Νούσιος, Σουλιώτης, Λίταινας.

Μπαμπάλης Γιώργος