Βαθμολογία

Ήθελε το «πάρτι» στη Φιλιππούπολη!

Στην... Κατερίνη έμελλε να σταματήσει η ξέφρενη πορεία του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα του 2ου Όμίλου της Γ' Εθνικής.

Ο σύλλογος της Λάρισας μετά από ένα σερί πολλών επιτυχιών δέχθηκε την ήττα από τον Διαγόρα Σεβαστής με σκορ 2-1 και έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες του να τον πλησιάσουν (+4 από ΑΕ Καραϊσκάκης)

Σε μια αναμέτρηση που υπήρχε έλλειψη καθαρού μυαλού για τους φιλοξενούμενους, όπως τόνισε και ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ο πρωτοπόρος «επέτρεψε» στην ΑΕ Καραϊσκάκης να μειώσει στους 4 τη διαφορά, μόλις δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Λαρισινή ομάδα βέβαια δεν «ξεφούσκωσε», παρά μόνο έδωσε μια μικρή παράταση στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου της ανόδου στη Football League.

Η ήττα του Απόλλωνα μπορεί εν πολλοίς  να αποδωθεί και στην ψυχρολουσία των παικτών του. Δεν είναι εύκολο να δέχεσαι την ισοφάριση, τη στιγμή που μόλις έχεις πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Όπως δεν είναι εύκολο να σημειώνεις μόνο νίκες. Όπως συνάμα δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα να αντιγράψει την πορεία που έχει διαγράψει φέτος ο Απόλλωνα Λάρισας.

Την προσεχή Κυριακή (14/05/2017, 17:00) το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη φιλοξενεί στη Φιλιππούπολη τον Τηλυκράτη και θέλει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο, όπως δήλωσε άλλωστε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Περικλής Μηνάς.

Αναμφίβολα όλοι στην ομάδα επιθυμούν, το ταξίδι στο γειτονικό Βόλο την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Νίκη, να έχει τον χαρακτήρα «φιέστας ανόδου» και όχι παιχνιδιού όπου ο Απόλλων Λάρισας θα έχει βαθμολογικό κίνητρο και άγχος στα πόδια του.

Μ.Ι.