Βαθμολογία

Ανοικτοί λογαριασμοί στο «Μπαλαΐδος»

Αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Europa League έχουμε σήμερα (4/5) με την Θέλτα να υποδέχεται στο «Μπαλαΐδος» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μια αναμέτρηση ανάμεσα σε μια εκ των καλύτερων ισπανικών ομάδων κόντρα στην αγγλική ομάδα που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου κάτι που αποτελεί διακαή πόθο των «μπέμπηδων».

Το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι στην δύσκολη έδρα της Θέλτα η οποία έχει σημειώσει τρεις νίκες στον θεσμό εκεί, ενώ οι δυο ισοπαλίες και η μια ήττα ήταν ανώδυνες καθώς δεν στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο της για την τετράδα.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με κύριους εκφραστές τους Άσπας, Σίστο και Γκουιντέτι και φυσικά εδώ που έφτασε στοχεύει στον μεγάλο τελικό στην Σουηδία και αντίπαλος της η μεγάλη Μάντσεστερ των Ιμπραΐμοβιτς, Ρούνει και Ράσφορντ.

Στοιχηματικά θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με ένα συνδυαστικό μπετ το οποίο έχει να κάνει με το Χ σαν τελικό αποτέλεσμα και παράλληλα με under 2.5 ήτοι το παιχνίδι να λήξει ή 0-0 ή 1-1. Με πολύ απλά λόγια κυνηγάμε τις δυο πρώτες ισοπαλίες που υπάρχουν κάτι το οποίο προσωπικά θεωρώ αρκετά πιθανό. Το βασικό και για τις δυο θα είναι να παραμείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης και θεωρούμε δεν θα ρισκάρουν πολλά με κίνδυνο να ηττηθούν.

Ένα στοίχημα που πληρώνει απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ, 3.60 στην Stoiximan, 3.50 στην Sporting Bet, ενώ ίδια απόδοση υπάρχει και στην BET365.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ