Βαθμολογία

Καλοκαίρι με αρκετές διοργανώσεις στο Στοίχημα

Την Πέμπτη (23/5) ξεκινάει μία από τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, το Παγκόσμιο Κύπελλο U20. Θα ακολουθήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, το Κόπα Άφρικα και το Κόπα Αμέρικα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας με τη συμμετοχή 24 χωρών. Έχουν χωριστεί σε 6 ομίλους των 4 ομάδων. Προκρίνονται στα νοκ άουτ παιχνίδια οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και οι 4 καλύτερες τρίτες. Μεγάλα αστέρια έχουν αναδειχτεί στο παρελθόν από αυτή τη διοργάνωση, όπως ο Μαραντόνα, ο Μέσι, ο Ροναλντίνιο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 και τους νικητές των 6 ομίλων.

ΤΑ 18 ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ U20

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε 18 συνδυαστικά στοιχήματα για 3 αγώνες της πρώτης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη.

Στον αγώνα Μεξικό U20-Ιταλία U20 τα συνδυαστικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι το Μεξικό U20 να σκοράρει πρώτο και ακριβές σκορ 3-1, Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, η Ιταλία U20 να σκοράρει πρώτη και ακριβές σκορ 1-3, λεπτό πρώτου γκολ 1’-15’ και 4-6 γκολ στον αγώνα, Over 3,5 γκολ στον αγώνα και λεπτό τελευταίου γκολ 81’-λήξη αγώνα, ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το δεύτερο.

Στον αγώνα Ιαπωνία U20-Ισημερινός U20 τα συνδυαστικά στοιχήματα είναι η Ιαπωνία U20 να σκοράρει πρώτη και ακριβές σκορ 3-1, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και 4-6 γκολ στον αγώνα, Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και λεπτό τελευταίου γκολ 81’-λήξη αγώνα, ο Ισημερινός U20 να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-3, λεπτό πρώτου γκολ 31’-λήξη πρώτου ημιχρόνου και σύνολο γκολ αγώνα 3, ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον αγώνα Πολωνία U20-Κολομβία U20 τα συνδυαστικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα είναι η Πολωνία U20 να σκοράρει πρώτη και να χάσει και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, 4-6 γκολ στον αγώνα και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, η Κολομβία U20 να σκοράρει πρώτη και ακριβές σκορ 1-2, λεπτό πρώτου γκολ 1’-15’ και η Κολομβία U20 να κερδίσει με μηδέν παθητικό, η Πολωνία U20 πρώτη ομάδα που θα σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο και Over 3,5 γκολ στον αγώνα, ισοπαλία στο δεύτερο ημίχρονο και σύνολο γκολ  αγώνα 4.

ΤΑ 6 ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μία θέση στο πρωτάθλημα της Super League της νέας περιόδου κρίνεται αύριο (19:00) στον αγώνα μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιάς, στο στάδιο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Η πρώτη αναμέτρησή τους στα Περιβόλια έληξε ισόπαλη με 0-0.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και για τον αγώνα μπαράζ ΟΦΗ - Πλατανιάς τα ακόλουθα 6 συνδυαστικά στοιχήματα:

α) Ο ΟΦΗ να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 3-1.

β) Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και λεπτό τελευταίου γκολ 81’-λήξη κανονικής διάρκειας.

γ) Ο Πλατανιάς να σκοράρει πρώτος και να χάσει και 4-6 γκολ στον αγώνα.

δ) Λεπτό πρώτου γκολ 31’-λήξη πρώτου ημιχρόνου και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο.

ε) Και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και Over 3,5 γκολ στον αγώνα.

στ) Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και ο ΟΦΗ να σκοράρει πρώτος στο δεύτερο ημίχρονο.