Βαθμολογία

Μετά τα ενενήντα το Ρωσία - Κροατία

Γνωστά θα γίνουν σήμερα (7/7) τα δύο τελευταία εισιτήρια της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας καθώς διεξάγονται τα παιχνίδια Σουηδία - Αγγλία (17:00) και Ρωσία - Κροατία (21:00).

Ήδη στα ημιτελικά βρίσκονται Γαλλία και Βέλγιο που θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό, ενώ οι νικητές των σημερινών προημιτελικών θα αποτελέσουν το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με τον προημιτελικό ανάμεσα στη διοργανώτρια Ρωσία και την Κροατία, καθώς προσωπικά δεν βλέπω κάτι στο παιχνίδι της Σουηδίας με την Αγγλία. Στο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του Τσερτέσοφ και αυτή του Ντάλιτς δεν βλέπω νικητή, τουλάχιστον στα 90 λεπτά του αγώνα.

Ήτοι η επιλογή μου έχει να κάνει με την ισοπαλία και εξηγούμαι. Πρώτον μιλάμε για έναν προημιτελικό εκεί που θα υπάρχει και λογικό άγχος καθώς παίζεται μία πρόκριση σε έναν ημιτελικό Μουντιάλ κάτι που δεν είναι λίγο πράγμα ούτε για την Ρωσία, ούτε και για τη παρέα του Λούκα Μόντριτς.
Και δεύτερον μιλάμε για ομάδες οι οποίες σε κρίσιμα ματς αρέσκονται στο να παίζουν προσεκτικά, ενώ θυμίζω ότι και στους «16» προκρίθηκαν με ισοπαλία στη κανονική διάρκεια. Τέλος και η προϊστορία ευνοεί καθώς στα δύο επίσημα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες είχαμε ισάριθμες ισοπαλίες.

Όλα τα παραπάνω με οδηγούν στο να επιλέξω το «Χ» το οποίο είναι σε απόδοση 3.20 στη Stoiximan, που αποτελεί και την μεγαλύτερη απόδοση, 3.10 στη Sporting Bet και στη Bet365, 3.11 στη Betshop και τέλος μόλις 2.85 στον ΟΠΑΠ ο οποίος για ακόμα μία φορά έχει σε στοίχημα του την χαμηλότερη απόδοση.

Τέλος αν με ρωτάτε για το μετά, αν φυσικά το ματς πάει στην ισοπαλία και οδηγηθούμε στη παράταση και ενδεχομένως και στα πέναλτι, βλέπω Κροατία, αλλά δεν σκοπεύω να ποντάρω κάτι.

Αναλυτικά η επιλογή μου:

Ρωσία - Κροατία: Χ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ