Βαθμολογία

Μακρύ το βράδυ στη Μόσχα.....

Τον αντίπαλο της στο τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας περιμένει η Γαλλία, ένας αντίπαλος που θα προκύψει από το σημερινό (11/7) ημιτελικό ανάμεσα στη Κροατία και την Αγγλία στη Μόσχα.

Ένας ημιτελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες που σίγουρα δεν περίμεναν να φτάσουν να παίζουν τη πρόκριση τους στο τελικό, ωστόσο η μία από τις δύο θα βρεθεί την Κυριακή (15/7) ξανά στη Μόσχα για να διεκδικήσει το τρόπαιο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Στοιχηματικά θα επιχειρήσουμε να ασχοληθούμε με το παιχνίδι το οποίο πιστεύω δεν θα τελειώσει στα ενενήντα λεπτά, αλλά το βράδυ θα είναι μακρύ στη ρωσική πρωτεύουσα. Ήτοι η επιλογή μου έχει να κάνει με την ισοπαλία στην αναμέτρηση και θα εξηγήσω και το γιατί.

Ένας ημιτελικός είναι πάντα ένας ημιτελικός και οι ομάδες που αγωνίζονται σε αυτόν είναι προσεκτικές και δεν ανοίγονται στο παιχνίδι καθώς δεν είναι και μικρό πράγμα μια πρόκριση σε ένα τελικό, πολλώ δε μάλλον για την Κροατία που θα αγωνιστεί μόλις για δεύτερη φορά, αλλά και την Αγγλία που έχει καιρό να εμφανιστεί σε τετράδα.

Δεύτερον οι δύο ομάδες στα τέσσερα νοκ-άουτ που έδωσαν, δύο η Κροατία και δύο η Αγγλία, στα τρία τα παιχνίδια δεν ολοκληρώθηκαν στο ενενηντάλεπτο και κρίθηκαν αμφότερα στα πέναλτι. Άρα θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα είναι προετοιμασμένες και για αυτό το ενδεχόμενο, ήτοι να μην φτάσει η κανονική διάρκεια του αγώνα.

Τρίτον η παράδοση των ημιτελικών που θέλει συνήθως το ένα από τα δύο παιχνίδια να μην ολοκληρώνεται στη κανονική διάρκεια κάτι που ευελπιστώ να συμβεί και στη φετινή διοργάνωση. Και αφού το χθεσινό (10/7) ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο δεν πήγε στη παράταση, θέλω να πιστεύω ότι το σημερινό θα οδηγηθεί εκεί, προκειμένου να οδηγηθούμε και να οδηγηθείτε στο ταμείο....

Όλα τα παραπάνω με οδηγούν στην ισοπαλία, η οποία είναι σε απόδοση 3.15 στη Stoiximan, που αποτελεί έστω και οριακά την μεγαλύτερη απόδοση, 3.10 στην Sporting Bet και στην Bet365, 3.09 στην Betshop και τέλος στο 2.95 στον ΟΠΑΠ που για ακόμα μια φορά σε στοίχημα του έχει την χαμηλότερη απόδοση.

Αναλυτικά η επιλογή μου:

Κροατία - Αγγλία: Χ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ