Βαθμολογία

Οι κατάλληλες κινήσεις για το καλύτερο δυνατό …αύριο

Με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/4) το πρωτάθλημα της Super League για την ομάδα της ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν άνευροι και χωρίς κίνητρο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με συνέπεια να ηττηθούν από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με 2-0 η οποία επικράτησε με σβηστές μηχανές με τα τέρματα των Λέτο, Μπεργκ.

Για την ΑΕΛ ήταν ένα ματς χωρίς άγχος μετά την εξασφάλιση της παραμονής πριν από μια εβδομάδα μετά την νίκη απέναντι στην Ξάνθη στο AEL FC ARENA, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου ήθελε την νίκη που θα αποτελούσε τονωτική ένεση ενόψει των play-off.

Ένα ματς που δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμού καθώς αυτό που απασχολεί άπαντες στο λαρισινό στρατόπεδο είναι το αύριο. Ένα αύριο που δεν θα πρέπει να είναι αγχώδες και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις.

Σίγουρα το βασικό είναι ότι η ΑΕΛ έχει προπονητή. Ο Αντρέ Πάους στα μόλις τέσσερα παιχνίδια που κοουτσάρισε βελτίωσε τους «βυσσινί» κάτι που φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι έχει όραμα για την ΑΕΛ κάτι που μάλιστα το είπε σε ερώτηση του ανταποκριτή του athleticlarissa Αντώνη Ρηγανάκου.

Ο Ολλανδός, που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλει να το εφαρμόσει αυτό στην ΑΕΛ και για τον λόγο αυτό ανέφερε το όραμα του για την λαρισινή ομάδα. Από εκεί και πέρα ο ίδιος έχει κάνει τις αξιολογήσεις του, έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας και θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις στις θέσεις αυτές. Τις επόμενες ώρες θα φανεί και ποιοι θα είναι αυτοί που θα πουν «αντίο» στον θεσσαλικό κάμπο και θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στην ΑΕΛ.

Το πρωτάθλημα της Super League 2016-2017 τελείωσε, όμως αυτό που θα ακολουθήσει τον Αύγουστο του 2017 θα είναι ακόμα πιο δύσκολο με τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων και η ΑΕΛ θα πρέπει να μην κάνει τα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να μην αντιμετωπίσει ΠΡΩΤΑ κανένα πρόβλημα στο θέμα παραμονή και από εκεί και ύστερα να κοιτάξει για το κάτι παραπάνω.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ