Βαθμολογία

Θέλει υπομονή ο τελικός

Ένα παιχνίδι, ένας τελικός, μια χρονιά και μια νίκη που θα σημαίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην Super League.

Η ΑΕΛ έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της από το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) και πλέον είναι έτοιμη να μπει στην δική της ARENA και με στόχο το άλογο να καλπάσει προς την νίκη και την, ευχόμαστε από αυτή την αγωνιστική, παραμονή.

Αντίπαλος της ΑΕΛ η πολύ καλή ομάδα της Ξάνθης η οποία ναι μεν είναι αδιάφορη, καθώς για να μπει στην πεντάδα θέλει δυο νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί στην Λάρισα, σε ένα παιχνίδι το οποίο θέλει ΑΠΟΛΥΤΗ προσοχή και ΑΠΟΛΥΤΗ σοβαρότητα.

Η ΑΕΛ με υπομονή, πειθαρχία και πάθος θα φτάσει στην νίκη και τους τρεις βαθμούς με την συμπαράσταση και των φιλάθλων που αναμένεται να κατακλύσουν το AEL FC ARENA και να σπρώξουν την ομάδα του Αντρέ Πάους προς την νίκη. Οι παίκτες της ΑΕΛ θα παίξουν μπάλα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και το μάτι τους θα πρέπει να γυαλίζει και να τρώνε σίδερα. Μπάλα θα παίξει και ο κόσμος της ΑΕΛ και με τις φωνές του, τα συνθήματα και την υποστήριξη να σπρώξει την ομάδα στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ένας κόσμος που έλειψε φέτος και που είναι ο 12ος παίκτης των «βυσσινί» όλα τα χρόνια, θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τους Θρακιώτες. Το μεγαλύτερο ατού του θα είναι, πέρα από τα συνθήματα και την υποστήριξη που είναι δεδομένα, η υπομονή. Και τι εννοούμε. Σίγουρα και ποιος δεν θέλει η ΑΕΛ να καθαρίσει όσο γίνεται νωρίτερα την αναμέτρηση και να μην έχει άγχος. Όμως μην ξεχνάμε είναι ένα δύσκολο ματς, ένα ματς που θέλει ΥΠΟΜΟΝΗ και επ ουδενί να μην αγχωθεί η ομάδα καθώς αυτό θα είναι κάτι αρνητικό για την ντόπια ομάδα.

Το Α και το Ω είναι σε αυτό το ματς το μηδέν πίσω. Η ΑΕΛ χρειάζεται το γκολ και για αυτό θα μοχθήσει, όμως το πιο σημαντικό είναι να μην δεχτεί γκολ καθώς κάτι τέτοιο θα είναι το χειρότερο σενάριο και θα βαρύνει ακόμα περισσότερο τα πόδια των παικτών  των «βυσσινί». Για αυτό παραπάνω αναφέρουμε την υπομονή που θα πρέπει να υπάρχει αύριο στο ARENA γιατί το γκολ μπορεί να έρθει και στο 93’.

Μακάρι να μην χρειαστεί βέβαια να φτάσει εκεί η ΑΕΛ για την νίκη, όμως είναι και αυτό ένα σενάριο όπως έχει αποδειχθεί εξάλλου με τα τέρματα στα τελευταία λεπτά. Απλά θυμηθείτε το έκτο τέρμα της Μπαρτσελόνα με την Παρί, ή την κούπα της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ το μακρινό 1999 με την Μπάγερν.

Με ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν για τον μεγάλο στόχο της νίκης και της ας ελπίσουμε μαθηματικής παραμονής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ