Βαθμολογία

Κερδίζεις και ξεμπερδεύεις...

Παρελθόν αποτελεί ήδη η ήττα της ΑΕΛ στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (2-0). Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν αντάξιοι των προσδοκιών, ωστόσο έλειπε το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να τους διασφαλίσει τον έναν -αλλά πολύτιμο- βαθμό για τη συγκομιδή της βαθμολογίας τους.

Υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βουτυρίτσα και το βλέμμα του νέου τεχνικού Αντρέ Πάους που βρισκόταν στις εξέδρες της Τούμπας, η «Βασίλισσα του Κάμπου» πάλεψε για το καλύτερο δυνατό, απέναντι σε έναν ομολογουμένως ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο και η αλήθεια είναι πως... «ανάγκασε» τους φιλάθλους των γηπεδούχων να αγανακτήσουν με την εμφάνιση της ομάδας τους.

Το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ τώρα μένει πίσω. Το ενδιαφέρον στρέφεται εξ' ολοκλήρου στην αναμέτρηση της Τετάρτης (5/3) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA και άπαντες ευελπιστούν στο αποτέλεσμα που θα επισφραγίσει την παραμονή της ΑΕΛ στην κατηγορία. «Ματς όλη η χρονιά» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο φετινός πρωταγωνιστής των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα, Θωμάς Ναζλίδης.

Στα της ημέρας (3/4) βέβαια... δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από την παρουσίαση του Ολλανδού προπονητή του συλλόγου. Ο Αντρέ Πάους πήρε μια «πρώτη γεύση» από το σύνολο που θα κληθεί να διαχειριστεί από εδώ και πέρα και με το «καλημέρα» έρχεται αντιμέτωπος με τη σπουδαιότερη αναμέτρηση της ΑΕΛ φέτος.

Κερδίζεις και ξεμπερδεύεις... Είναι απλά τα πράγματα. Οι παίκτες της ΑΕΛ πέρα της βαθμολογικής σημασίας, έχουν και έναν παραπάνω λόγο πλέον να αποδώσουν τα μέγιστα στο εν λόγω παιχνίδι. Θέλουν να αποδείξουν στον νέο τεχνικό τι είναι ικανοί να κάνουν. Ότι μπορεί να τους εμπιστεύεται και να τους υπολογίζει. Σαν σύνολο αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, ως είθισται, ο καθένας για τον δικό του προσωπικό εγωισμό...


Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ