Βαθμολογία

Καλοπληρωμένα τα διπλά των «μεγάλων»

Με «διπλά» αξίας και κινήτρου πέφτει η αυλαία σήμερα (6/3) σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Πρέμιερ Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, Σεβίλλη και Τσέλσι «δοκιμάζονται» στις έδρες των Αλαβές και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα, με τα «μεγαθήρια» των δημοφιλέστερων πρωταθλημάτων να έχουν σαφές κίνητρο έναντι των ψιλοαδιάφορων αντιπάλων τους.

Στην Ισπανία, χωρίς κανένα άγχος η Αλαβές, βρίσκεται 14 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει ήδη «σφραγισμένο» εισιτήριο για το φετινό τελικό του Κόπα ντελ Ρέι (σ.σ. κόντρα στην Μπαρτσελόνα). Αν η φορμαρισμένη Σεβίλλη κατάφερει να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, οι Ανδαλουσιάνοι θα πλησιάσουν εκ νέου στο -2 από την κορυφή και μπορούν να κάνουν όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο «ξέσπασαν» κόντρα σε Θέλτα, Εϊμπάρ και Βαλένθια. Αν η Σεβίλλη θέλει να παραμείνει στην κορυφή πρέπει να δώσει και εκείνη «εξετάσεις».Το διπλό «αγγίζει» σε πολλές εταιρίες το 2.00 και ομολογουμένως χαρακτηρίζεται ως value bet , ενώ όσοι πρόλαβαν να το στοιχηματίσουν από εχθές (6/3) πόνταραν σε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Στην Αγγλία η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την πρωτοπόρο Τσέλσι, με το σύνολο του Αντόνιο Κόντε να θέλει να διατηρήσει την διαφορά που έχει εξασφαλίσει από Τότεναμ, Σίτι και Λίβερπουλ. Διπλό κινήτρου στο Λονδρέζικο ντέρμπι για τους «μπλε» σε συνδυασμό με το Over 1.5 έτσι ώστε η τιμή της απόδοσης να πλησιάσει εν πολλοίς αυτή της Σεβίλλης.

Αλαβές - Σεβίλλη: 2
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι: 2&Οver 1.5  
 

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ