Βαθμολογία

Κόντρα στις «καυτές» έδρες...

Με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις πλαισιώνεται το σημερινό (23/2) αθλητικό πρόγραμμα του UEFA EUROPA LEAGUE.

Οι ρεβάνς για τη φάση των «32», αφήνουν πολλούς «ανοιχτούς λογαριασμούς», ωστόσο δύο είναι μόνο οι αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν από το σημερινό κουπόνι.

Στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά το 3-2 του πρώτου γύρου στο «Σαν Μαμές» υπέρ των γηπεδούχων.

Σε ένα γεμάτο «ΓΣΠ» ο ΑΠΟΕΛ θα τα «δώσει όλα» για μία μεγάλη ανατροπή, καθώς το γκολ του Γιαννιώτα στο 89ο λεπτό της πρώτης «μάχης», δίνει πολλές ελπίδες στους Κύπριους για πρόκριση. Όντας αήττητος στα έξι φετινά εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του (5-1-0), ο ΑΠΟΕΛ θα «παλέψει» ώστε να διατηρήσει αυτό το σερί.

Αυτό βέβαια δεν βρίσκει σύμφωνο τον Βαλβέρδε, ο οποίος δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου πως «περιμένω ένα παιχνίδι πιο ανοιχτό και περιμένω ότι θα περάσουμε».

Μπορεί ο Αντούριθ να απουσιάζει από την αναμέτρηση όμως εμείς θα εμπιστευτούμε την Μπιλμπάο που φέτος έχει εντυπωσιάσει σαν ομάδα. Περιμένοντας μάλιστα αρκετά γκολ, καθώς το σύνολο του Βαλβέρδε θα θέλει να ψάξει από νωρίς το γκολ, χωρίς να έχει σκοπό να ρισκάρει ενδεχόμενη αποτυχία. Ο συνδυασμός του «2πλου» μαζί με το «Over 2.5», σε απόδοση άνω του 3.50 μοιάζει αρκετά ελκυστική.

Στο έτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει, στο Χάρκοβο και όχι στο Ντόνετσκ, η Σαχτάρ θα υποδεχθεί τη Θέλτα.

Οι γηπεδούχοι έχουν το υπέρ τους σκορ με 1-0 που απέσπασαν στο «Μπαλαίδος» και προέρχονται από 13 συνεχόμενες νίκες, ενώ παραμένουν αήττητοι στα 26 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπορεί η Σαχτάρ να είναι πανίσχυρη εντός έδρας, αλλά η Θέλτα έχει αποδείξει φέτος πως δεν «υπολογίζει» και πολύ από αυτά. Άλλωστε και στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση θα μπορούσε να είχε σκοράρει αν ήταν πιο τυχερή, όπως βέβαια όταν είχε πλέον «ανοιχτεί» αρκετά, κινδύνεψε και με ένα δεύτερο τέρμα...

Θα εμπιστευτούμε το «2πλο» σε συνδυασμό με την κάλυψη του DRAW NO BET...

Ο συνδυασμός είναι άνω του 3.00 σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες οπότε μας καλύπτει.

Μακάρι ο Ιάγκο Άσπας και η παρέα του να μας κάνουν τη χάρη!

Κοινώς...

ΑΠΟΕΛ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ:  2&OVER 2.5
ΣΑΧΤΑΡ - ΘΕΛΤΑ:  2 - DRAW NO BET

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ