Βαθμολογία

Πολλά τα γκολ σε Μόναχο και Μαδρίτη...

Δύο ακόμα αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λγικ πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των «ποδοσφαιρόφιλων» σήμερα Τετάρτη (15/2).

Πρόκειται για την αναμέτρηση μεταξύ Μπάγερν και Άρσεναλ, οι οποίες κοντράρονται στο Μόναχο, τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Νάπολι.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ

«Θέλει χαρακτήρα και τύχη για να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πάνω απ’ όλα κουράγιο. Δεν πρόκειται να στοχεύσουμε αύριο στη διατήρηση του ανέπαφου της εστίας μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας, καθώς η Άρσεναλ διαθέτει καλούς παίκτες και είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Μπάγερν Κάρλο Αντσελότι, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Η Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπόατενγκ και Ριμπερί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος μέσος Τσάμπι Αλόνσο αποθεραπεύθηκε πλήρως και είναι διαθέσιμος.

Οι Βαυαροί μπορεί φέτος να μην εντυπωσιάζουν με την επίδοσή τους, ωστόσο μέσα στο 2017 μετρούν ήδη τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Στην αντίπερα όχθη η Άρσεναλ «κατοικεί» στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με τη «μάχη» για ενδεχόμενο τίτλο να φαίνεται πως έχει χαθεί, μετά και από τις ήττες από Τσέλσι και Γουότφορντ.

Τραυματίες είναι οι μέσοι Καθόρλα και Ράμσεϊ, καθώς και ο επιθετικός Λούκας Πέρεθ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Αλόνσο, Τιάγκο, Βιδάλ, Κόστα, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι.

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Ελνενί, Κοκλέν, Τσάμπερλεϊν, Οζίλ, Σάντσες, Γουέλμπεκ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΑΠΟΛΙ

Στην Μαδρίτη... η Ρεάλ υποδέχεται τους Ναπολιτάνους με τον τεχνικό των «μερένχες» Ζινεντίν Ζιντάν, να δηλώνει πως:

«Η Νάπολι είναι μία πολύ επιθετική ομάδα, η οποία αγωνίζεται με μεγάλη ένταση και ταχύτητα. Διαθέτει μικρόσωμους, πονηρούς ποδοσφαιριστές με μεγάλη τεχνική. Εμείς έχουμε τα όπλα για να την πληγώσουμε, αυτός είναι και ο στόχος μας. Δεν θα πάρουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Περιμένω μία πολύ σπουδαία αναμέτρηση».

Εκτός αγωνιστικών πλάνων ο Γκάρεθ Μπέιλ με τον Γάλλο τεχνικό να μην επιθυμεί να διακινδυνέψει το παραμικρό όσον αφορά την υγεία του Ουαλού, ο οποίος μόλις ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στις τρεις τελευταίες «εξόδους» της για το Τσάμπιονς Λιγκ η Νάπολι σημείωσε goal-goal, γεγονός που πέρα από τις εμφανίσεις της και στη Serie A επιβεβαιώνει την επιθετικότητα που διακατέχει την ομάδα.

Στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής των Ιταλών, Μαουρίτσιο Σάρι, βρίσκεται τόσο ο Μίλικ (ΕΠ) που βρίσκει με ιδιαίτερη ευκολία δίχτυα, όσο και ο Τοντέλι (ΑΜ). Μάλιστα εντός των πλάνων είναι και ο τέως Μαδριλένος Καγιεχόν (ΕΠ) ο οποίος θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2011 μέχρι και το 2013. «Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Αν κι εφόσον σκοράρω δεν πρόκειται να πανηγυρίσω. Έχω τεράστιο σεβασμό στη Ρεάλ Μαδρίτης, το γήπεδο και τους οπαδούς. Όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ σε αυτή, και το πραγματοποίησα. Όταν κατάλαβα πως δεν υπήρχε χώρος για μένα αποχώρησα για να παίζω περισσότερο. Πιστεύω πως η Νάπολι ήταν πολύ καλή επιλογή για μένα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Βάθκεθ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Νάπολι: Ρέινα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι, Ντιαβαρά, Χάμσικ, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.

Με βάση το γεγονός πως τα θεωρητικά «φαβορί» των σημερινών αναμετρήσεων, Ρεάλ και Μπάγερν, δέχονται με ευκολία γκολ το τελευταίο διάστημα θα προτιμήσουμε το G/G σε αμφότερα τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Άρσεναλ και Νάπολι άλλωστε έχουν αποδείξει περίτρανα πως τόσο στο πρωτάθλημα στο οποιό αγωνίζονται, όσο και στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις δεν «συναντούν» πρόβλημα στο σκοράρισμα. G/G λοιπόν και για όσους επιθυμούν ένα παραπάνω ρίσκο, μπορούν συνδυαστικά να προτιμήσουν την επιλογή του G/G και OVER. Ευχόμαστε σήμερα να δούμε «γκολ και θέαμα» σε Μπερναμπέου και Αλιάντς Αρίνα, για να έχουμε ένα παραπάνω λόγο να διασκεδάσουμε στο έπακρο τη μέρα της Τσικνοπέμπτης (16/2).

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ