Βαθμολογία

Ο κακός χαμός και το σέντερ φορ που δεν ήρθε!

Tην καλησπέρα μου στους φίλους αναγνώστες του site και ιδιαίτερα της στήλης που αγαπήσατε με το καλημέρα. Πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω (άλλωστε δεν είμαι καλός σε αυτά) και για να μην χάνω χρόνο πάμε σε παρασκήνιο.

***Τέτοιος χαμός με δύο εκατοστά χιόνι στη Λάρισα είναι αλήθεια ότι δεν τον περιμέναμε. Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο. Τα έβλεπα και δεν το πίστευα στο Βερολίνο με μισό μέτρο χιόνι και όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Εδώ με δύο (!) εκατοστά χιόνι χάθηκε η μπάλα και η δημοτική αρχή με μπαράζ επικοινωνιακά κόλπα μας έλεγε πως δεν φταίει η ίδια αλλά το χιόνι που έπεσε.

***Αφήνω τα χιόνια και πάμε στα καθαρά ποδοσφαιρικά. Την περασμένη Παρασκευή στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχος έλεγε με σιγουριά ότι ο σέντερ φορ μπήκε στο αεροπλάνο και έρχεται. Και καπάκι την άλλη μέρα το πρωί ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ έλεγε σε τηλεφωνική του παρέμβαση ότι ο επιθετικός θα είναι στη Λάρισα την Δευτέρα.

Σήμερα είναι Πέμπτη και σε λίγες ώρες ξημερώνει Παρασκευή και ο σέντερ φορ άφαντος. Δύο είναι τα σενάρια είτε χάθηκε στον δρόμο λόγω του χιονιά που χτύπησε την χώρα μας, είτε είναι πολλά τα λεφτά Άρη που έλεγε και ο Καλογήρου.

Εμένα μου φαίνεται ότι ισχύει το δεύτερο γιατί ο Αζέρος χαφ (που είναι και με λίγα λεφτά) και στη Λάρισα ήρθε και ανακοινώθηκε και έγινε ο 7ος παίκτης του Ιανουαρίου που αποκτούν οι «βυσσινί».

***Αλήθεια ο Τσιώλης τι λέει επί του θέματος? Γιατί θυμάμαι μετά το ματς με την Βέροια έλεγε ότι η ομάδα θα πάρει έναν επιθετικό και τέλος. Αλλά αντί για σέντερ φορ πήρε αμυντικό χαφ! Ο Σάκης βάζει στοίχημα με τους δικούς του ανθρώπους ότι η ΑΕΛ πλην του σέντερ φορ δεν θα πάρει άλλον ποδοσφαιριστή?

***Πάμε τώρα στις δηλώσεις Κούγια που άναψαν φωτιές για τον Πηλαδάκη και περί συστήματος. Ήθελα να ξερα τι θέλει να πετύχει κάνοντας τη μία γκέλα μετά την άλλη? Του αρέσει να δημιουργεί βαβούρα? Γιατί σίγουρα από την τελευταία του αναφορά μόνο χαμένος θα βγει σε όλα τα επίπεδα. Και σίγουρα ο καζινάρχης δεν χάνει με τίποτα ιδιαίτερα ευρωπουλάκια και κάτι μου λέει πως μετά το Πάσχα θα έχουμε ιστορίες!!!

***Αλήθεια στην ΠΑΕ ΑΕΛ ξέρουν τι γίνεται με την Βέροια ή  πιστεύουν ότι θα πέσει αμαχητί μετά την ήττα στο ARENA? Και εξηγούμε. Την περασμένη εβδομάδα έγραφα ότι το deal για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην Ημαθιώτικη ομάδα ναυάγησε.

Ωστόσο ο Ρωσοπόντιος βάλθηκε μετά την Γριά να κάνει δορυφόρο και την ομάδα που έχει ραβανί! Τα δύο αδέρφια που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές κάνουν δουλειές μαζί του και θα είναι αυτοί που θα πάρουν τις μετοχές.

Μπορεί ο παράγοντας που είναι τώρα στον πλανήτη Άρη να προσπάθησε να μπλοκάρει την πώληση ωστόσο επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη λένε ότι τελευταία στιγμή έκανε πίσω γιατί το μαρούλι ήταν αρκετό!!!

***Το δυσάρεστο στην όλη ιστορία είναι ότι ο Γράφας θα πάρει το cd του Πουλόπουλου και θα τον αντικαταστήσει προπονητής που ξέρει τα κόλπα εντός και εκτός τεσσάρων γραμμών. Και εκεί που κάποιοι υπολόγιζαν σε εκδρομή την άλλη Τετάρτη ήδη τους ζώσανε τα φίδια.

***Και για φινάλε αλήθεια τη γνώμη έχει ο Κούγιας για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ? Ξέρει τι ομάδα είναι ο αστυνομικός? Και τα όσα ακούγονται ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει μόνο για την πάρτη του την Κυριακή αλλά και για τα καινούρια ξαδερφάκια του που μάχονται για την παραμονή?

Ο Παρασκήνιος