Βαθμολογία

Ανατροπή και πέναλτι...!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μετά από απαίτηση αρκετών φίλων και αφού μετά από αρκετό καιρό επέστρεψα στην πόλη μου αποφάσισα να σας μεταφέρω όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο και ιντριγκάρουν το φίλαθλο κοινό.

Παρασκήνια εντός και εκτός νομού κυρίως ποδοσφαιρικά που τόσο ενδιαφέρον έχουν που από την μία θα μας κάνει πιο υποψιασμένους και από την άλλη με την αξιοποίηση των πληροφοριών θα γεμίσουν ευρώ οι τσεπούλες μας.

*** Στο παιχνίδι της ΑΕΛ με την Βέροια την Τετάρτη το απόγευμα συνωμότησε το σύμπαν για να πάρει την πρώτη του νίκη ο Σάκης Τσιώλης ως προπονητής των «βυσσινί» στη σούπερ λίγκα. Τέλος καλό όλα καλά γιατί αυτό που μετράει είναι το τρίποντο που ισοδυναμεί με μισή παραμονή.

Τα χαμόγελα όλων για τη νίκη δικαιολογημένα καθώς επίσης και αυτών που πόνταραν στο ημίχρονο στην νίκη με ανατροπή και πήραν έναν μισθό!!! Και πιστέψτε με δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που τόλμησαν να ρίξουν τα ευρώ τους με απόδοση 6 στην επιτυχία της λαρισινής ομάδας.

Θα πρέπει ωστόσο να ευχαριστήσουμε και τον Θωμά Γράφα για το κοουτσάρισμα που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα τον νεαρό Χαροντάκη που δικαιολόγησε την ατάκα του Βοσνιάδη ότι έχει δύο δεξιά πόδια και με τίποτα δεν πρέπει να παίζει στην Βέροια! Ας όψεται ο χορηγός που πληρώνει και κάθονται όλοι σούζα, μιας και η ενδεκάδα της ημαθιώτικης ομάδας ξεκινάει από τον νεαρό αμυντικό.

Και μιας και έπιασα την Βέροια να σας ενημερώσω ότι το deal χάλασε και ο ΜrΣούπερ μάρκετ δεν θα προβεί στην αγορά των μετοχών καθώς εκτός από την ΠΑΕ ήθελε και τα μάρκετ που όμως το παλικάρι που πήγε στον Άρη δεν θέλει να τα δώσει.

Αυτό είναι και το θέμα που αρκετοί ποιοτικοί παίκτες της Βέροιας φεύγουν για άλλες πολιτείες. Και θυμηθείτε στο ματς που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στην Ημαθία το ρόστερ της ομάδας του Γράφα θα έχει πολλές αλλαγές με το χθεσινό και με λιγότερη ποιότητα.

*** Αλλάζω θέμα και πάω στον Βαγγέλα. Έλα τώρα που δεν καταλάβατε για ποιον Βαγγέλα μιλάω. Να σας βοηθήσω όχι γι αυτόν του λιμανιού. Έχει φάει τέτοια καψούρα που δεν έχει ομάδα που κάνει σαν θηρίο στο κλουβί.

Και αν οι πληροφορίες μου από Βερολίνο επιβεβαιωθούν ότι έκλεισε μια δουλειά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ τότε να είστε σίγουροι πως μόλις πιάσει άνοιξη θα έχουμε επανεμφάνιση και μάλιστα δυνατή. Αφήστε που τα δικαστήρια δεν τελείωσαν και έχει να λαμβάνειν. Πάντως το 2017 μπορώ να πω ότι γεννάνε και τα κοκόρια του.

*** Αφήνω την ΑΕΛ και πάω στην έτερη ομάδα της πόλης που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Γ΄εθνική. Ο λόγος γίνεται για τον Απόλλωνα που παίζει δυνατά μιας και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει ότι έχει τα φόντα να τερματίσει σε αυτή την θέση. Προπονητή σοβαρό έχει, σύνολο επίσης, μεταγραφές ουσίας κάνει, ενώ η διοίκηση ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι.

Και απ΄ότι πιάνουν οι κεραίες μου αν κλείσει την μεταγραφή που έχει στα σκαριά (και δεν είναι ποδοσφαιριστής) τότε ναι θα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ποιο είναι το όνομα? Ε μην τα θέλετε και όλα στο πιάτο. Κάποια πράγματα γράφονται και τα υπόλοιπα είναι μόνο για τους μυημένους!!!

Αυτά για σήμερα και θα ανανεώσουμε το ραντεβού για το τέλος της εβδομάδας με πολύ παρασκήνιο και φυσικά δυνατές πληροφορίες.

Υ.Γ. Το άσμα που ταιριάζει στην περίσταση είναι του Τάκη Βαμβακίδη και το αφιερώνω σε όλους όσους με έπεισαν να ξαναπιάσω πληκτρολόγιο μετά από μια δεκαετία.

">http://

Ο Παρασκήνιος