Βαθμολογία

Νίκες πρόκρισης για Μπενφίκα, Μπεσίκτας

Τελευταία αγωνιστική σήμερα και αύριο (6 και 7/12) στο Champions League με τα πάντα να κρίνονται το διήμερο αυτό αναφορικά με τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις και αφορούν αυτές του 2ου ομίλου με τα παιχνίδια Μπενφίκα - Νάπολι και Ντιναμό Κιέβου - Μπεσίκτας.

Στο "Ντα Λουζ" η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την Νάπολι με τις δυο ομάδες να έχουν 8 βαθμούς και να κυνηγούν την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα πάμε με την νίκη των αετών ποντάροντας στην δυνατή τους έδρα, ενώ η Νάπολι πληρώνει ουσιαστικά τους 2 βαθμούς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Αν είχε αυτούς τους δυο βαθμούς η ιταλική ομάδα θα μιλούσαμε από άλλη βάση, αλλά εδώ που έφτασε η κατάσταση θεωρώ ότι τα πανηγύρια σήμερα θα έχουν και ελληνικό χρώμα λόγω της παρουσίας Μήτρογλου και Σάμαρη στην Μπενφίκα.

Έτσι θα πάμε με τον 1 ο οποίος βρίσκεται σε απόδοση 2.61 στην Stoiximan, 2.50 στην Sporting Bet και 2.30 στον ΟΠΑΠ.

Στο έτερο ματς Ντιναμό Κιέβου - Μπεσίκτας από την μια έχουμε την απογοητευμένη Ντιναμό και από την άλλη την διψασμένη για πρόκριση τουρκική ομάδα. Τα πράγματα είναι απλά. Η Μπεσίκτας με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση ότι και αν συμβεί στην Πορτογαλία ανάμεσα σε Μπενφίκα και Νάπολι, ενώ αν η αναμέτρηση στο "Ντα Λουζ" ολοκληρωθεί ισόπαλη, η Μπεσίκτας προκρίνεται ως πρώτη. Εδώ που φτάσαμε πάμε καθαρά με το κίνητρο και ποντάρουμε στην νίκη των φιλοξενούμενων που θα τους δώσει και την πρόκριση.

Μια νίκη της Μπεσίκτας η οποία βρίσκεται σε απόδοση 2.40 στην Stoiximan, 2.37 στην Sporting Bet και 2.15 στον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά οι επιλογές μου:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΝΑΠΟΛΙ 1

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ