Βαθμολογία

Βελτίωση στο Αγρίνιο, αλλά πάλι κάτι έλειπε

Ακόμα μια ήττα, την τέταρτη φετινή, γνώρισε η ομάδα της ΑΕΛ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-1 για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι "βυσσινί" παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα στην επιστροφή του Σάκη Τσιώλη στην ομάδα παράλληλα με τον πρώτο του αγώνα στον πάγκο της ΑΕΛ σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον φίλαθλο κόσμο.

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε βελτιωμένη στην Αιτωλοακαρνανία, κυρίως κατα την προσωπική μου άποψη στην επανάληψη, αλλά το γεγονός της ήττας αποδεικνύει κατ εμέ ότι κάτι λείπει από την ομάδα.

Αυτό το κάτι καλείται να λύσει ο Σάκης Τσιώλης προκειμένου η ΑΕΛ να παίρνει και εκτός έδρας αποτελέσματα, να βρει την λύση στο πρόβλημα αυτό γιατί καλώς ή κακώς αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και αυτούς θα πρέπει να συγκεντρώσει η ΑΕΛ γιατί οι 8 βαθμοί σε 8 παιχνίδια δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός απολογισμός.

Οι αδυναμίες που υπάρχουν, χωρίς να θέλω να επεκταθώ, εξάλλου οι γνωρίζοντες ξέρουν καλύτερα, πρέπει να καλυφθούν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες. Βέβαια ο καθ ύλην αρμόδιος Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση πράγμα που ήδη αποδεικνύεται και με την αλλαγή της τιμωρίας του Γιοβάνοβιτς προκειμένου να τον έχει στο Αγρίνιο.

Εκεί όπου όπως ανέφερα και παραπάνω η ΑΕΛ εμφανίστηκε βελτιωμένη στην επανάληψη και αυτό πιστεύω έγινε με την είσοδο του Ματθαίου Μαρουκάκη που έδωσε επιθετική πνοή στους "βυσσινί" καθώς στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Ο Λημνιός επιθετικός, που επι ημερών Άγγελου Αναστασιάδη ήταν εκτός αποστολής τις περισσότερες φορές κατέγραψε στο ενεργητικό του την ασίστ στο 1-1 του Ναζλίδη, ένα κακώς ακυρωθέν γκολ συν την μεγάλη ευκαιρία προς το τέλος της αναμέτρησης που απέκρουσε ο Κυριακίδης.

Εν κατακλείδι μέχρι την διακοπή για τα Χριστούγεννα και την τελευταία αναμέτρηση για το 2016 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ θα πορευτεί ως έχει με στόχο την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και με τις προσθήκες του Ιανουαρίου να συνεχίσει την μάχη της για την παραμονή στην Super League.

Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του θα έχουν ευκαιρία και στην διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψουν σε όλους τους τομείς, να εστιάσουν πάνω στις αδυναμίες της ομάδας και να δουλέψουν πάνω σε αυτές προκειμένου στην αναμέτρηση της 20ης Νοεμβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Λάρισα η ομάδα της ΑΕΛ να εμφανίσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ