Βαθμολογία

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στα Γιάννενα

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η ομάδα της ΑΕΛ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η μάλλον πιο σωστά το "φάντασμα" των "βυσσινί" έκανε την εμφάνιση του στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων και απέναντι στον εκπληκτικό ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την βαριά ήττα που από θαύμα δεν ήταν ακόμα βαρύτερη.

Πραγματικά αν η εμφάνιση της Κέρκυρας ήταν κάκιστη, αυτή των Ιωαννίνων δεν υπάρχει. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος ήταν η ΑΕΛ με πολλά λάθη κυρίως στην άμυνα και με πολλά ερωτηματικά για τις επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη.

Προσωπικά για μένα ο Άγγελος παραμένει εκ των καλύτερων προπονητών, αλλά χτες και ο ίδιος δεν παίρνει καλό βαθμό απέναντι στον "Άγιαξ" της Ηπείρου καθώς έκανε πολλά λάθη όπως πχ η τοποθέτηση του Ρέντζα σε λάθος θέση, ή η εμμονή που υπάρχει σε ορισμένους παίκτες οι οποίοι με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό δεν ξεπερνούν την μετριότητα,

Συν τοις άλλοις η ΑΕΛ ότι παίζει και ουσιαστικά χωρίς "καθαρό" σέντερ φορ και δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός γιατί δεν έχει πάρει ευκαιρίες και ο Ματθαίος Μαρουκάκης ο οποίος ξέρει την θέση και ενδεχομένως να μπορεί να αποδόσει.

Για να επανέλθω στο παιχνίδι αυτό κρίθηκε πολύ εύκολα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να καθοδηγείται ιδανικά από τον Γιάννη Πετράκη και να επιβεβαιώνει την πολύ καλή εικόνα των τελευταίων χρόνων η οποία πέρσι τον οδήγησε και στην Ευρώπη, πράγμα που θα συμβεί και φέτος αν οι Ηπειρώτες συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Προσωπικά επειδή κάλυπτα το ρεπορτάζ του ΠΑΣ και έχω εικόνα τον θεωρώ πολύ καλύτερο από πέρσι.

Από την άλλη η ΑΕΛ νοσεί βαριά και όπως δήλωσε και ο Κουτσιανικούλης δεν υπάρχει και χρόνος για δάκρυα και σκέψεις καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και με δυο παιχνίδια την εβδομάδα με ΠΑΟΚ στο κύπελλο και Πανιώνιο στο πρωτάθλημα.

Η Βασίλισσα του κάμπου αν δεν θέλει να έχει μπελάδες στην συνέχεια θα πρέπει να ανακάμψει γρήγορα και το βαρύ 4-0 στην Ήπειρο να ήταν μια κακή παρένθεση και μόνο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ