Βαθμολογία

Νίκη για Ελλάδα, με τα γκολ στην Βοσνία

Αγωνιστική ημέρα προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα λάβει χώρα στην Ρωσία η σημερινή (10/10) με αρκετές αναμετρήσεις με την μία να είναι της Εθνική μας απέναντι στην Εσθονία στο Ταλίν.

Με την αναμέτρηση αυτή θα ασχοληθούμε στοιχηματικά, όπως και με την αναμέτρηση της Βοσνίας με την Κύπρο την ίδια ώρα (21:45) στο Σεράγεβο, επίσης για τον όμιλο της Εθνικής.

Μετά τις νίκες με το Γιβραλτάρ εκτός έδρας και αυτή απέναντι στην Κύπρο στον Πειραιά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την πάντα επικίνδυνη Εσθονία με στόχο το 3/3 ενόψει και της αναμέτρησης του Νοεμβρίου με αντίπαλο την Βοσνία στο Φάληρο, ματς κλειδί για την 2η θέση, μιας και η 1η πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από το Βέλγιο.

Προσωπικά πιστεύω στην νίκη της Εθνική μας ομάδας και θεωρώ στο τέλος αυτή θα έρθει μιας και άπαντες γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα σημαίνει το ιδανικό ξεκίνημα με 3 νίκες και αυτό θα παίξει ρόλο την στιγμή που εμείς θα πάμε με 9 βαθμούς στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου και οι αντίπαλοι μας το πολύ με 6, άρα μια τέταρτη νίκη στον αγώνα αυτό θα εκτοξεύσει την διαφορά στο +6.

Αλλά ας μην προτρέχουμε ας πάμε για το παιχνίδι το σημερινό όπου πιστεύω ότι στο φινάλε θα έχουμε προσθέσει τρείς βαθμούς στο σακούλι είτε εύκολα, είτε δύσκολα μια νίκη που την βρίσκουμε με απόδοση 1.89 στην Stoiximan, 1.83 στην Sporting Bet και μόλις 1.70 στον ΟΠΑΠ.

Την ίδια ώρα για τον όμιλο της Εθνικής μας κοντράρονται η Βοσνία με την Κύπρο με τις δυο ομάδες να προέρχονται από ήττα, οι μεν Βόσνιοι με 4-0 από το Βέλγιο, οι δε Κύπριοι με 2-0 από την Ελλάδα με την ομάδα της Βοσνίας να θέλει την νίκη προκειμένου να βρίσκεται το λιγότερο στο -3 από την Εθνική μας ομάδα, ενώ από την άλλη οι Κύπριοι θέλουν ότι το καλύτερο στην δύσκολη για αυτούς αναμέτρηση.

Προσωπική μου επιλογή στην αναμέτρηση αυτή θα είναι το over καθώς πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στην αναμέτρηση με στόχο το γρήγορο γκολ, ενώ από την πλευρά τους και οι Κύπριοι μπορούν να σκοράρουν στο Σεράγεβο και να επιβεβαιώσουν την επιλογή μου στο over. Ένα over που βρίσκεται σε απόδοση 1.55 στην Stoiximan, 1.58 στην Sporting Bet και 1.50 στον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά

ΕΣΘΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 2

ΒΟΣΝΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ OVER 2.5

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ