Βαθμολογία

Να ισοπεδώσει και την Μπόρνμουθ...

Πιστοί στο ραντεβού μας και αυτό το Σαββατοκύριακο για την καλύτερη δυνατή πρόβλεψη στον μαγικό κόσμο του στοιχήματος.Τα πρωταθλήματα έχουν «ζεσταθεί για τα καλά» και εγώ απο την μεριά μου θα σταθώ σε μία τριαδούλα από 3 διαφορετικά πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2 (ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00)
Η Μπόρνουμ υποδέχεται την Έβερτον για την 6η αγωνιστική της Premier league  με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με πολλά προβλήματα την σεζόν,βρίσκονται στην 17η θέση της κατάταξης έχοντας 1 νίκη-1 ισοπαλία και 3 ήττες.Την τελευταία αγωνιστική υποχρεώθηκαν σε βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με 4-0,ενώ έχουν μεγάλο πρόβλημα και με το σκοράρισμα καθώς σε 5 αγωνιστικές έχουν πετύχει 3 γκόλ και έχουν δεχθεί 9.
 Από την άλλη τα «ζαχαρωτά» έχουν κάνει ιδανικό ξεκίνημα,έχοντας 4 νίκες(σερί) στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Βρίσκονται στην 2η θέση του πρωταθλήματος πίσω απο την Σίτι και προέρχονται απο την εντός έδρας νίκη επί της Μίντλεσμπρο. Επιπλέον έχουν καλό απολογισμό και στα γκολ καθώς έχουν πετύχει 10, ενώ έχουν δεχθεί μόλις 3. Το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν καθώς και η φόρμα που έχουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τους καθιστά το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Εκτός αναμέτρησης θα είναι οι: Μπέσιτς(μέσος),Γκίμπσον(μέσος) και Μακ Κάρθι(μέσος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ (ΣΑΒΒΑΤΟ 20:30)
Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟ για την 3η αγωνιστική της ελληνικής SUPER LEAGUE.Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές εκπλήξεις για την τελική του έκβαση.Οι «πράσινοι» είναι μεν το φαβορί της αναμέτησης, όμως οι «Αγρινιώτες» ιδίως στην έδρα τους, μας έχουν δείξει οτι εύκολα μπορούν να κάνουν την ζημιά απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες.Αυτό το στοιχείο μας οδηγεί ώστε να κινηθούμε στο σύνολο των τερμάτων της αναμέτρησης.Το τελικό αποτέλεσμα και των 2 ομάδων μέχρι στιγμής κυμαίνεται στο συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων( Παναιτωλικός->2/2, ΠΑΟ-> 1/2).Όσον αφορά τις απουσίες,οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Παπάζογλου(αμυντικός),ενώ για τους φιλοξενούμενους αμφίβολος είναι ο Κουτρουμπής(αμυντικός).

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΚΑΕΝ 1  (ΣΑΒΒΑΤΟ 21:00)
To πρωτάθλημα της LIGUE 1 συνεχίζεται και  η 7η αγωνιστική φέρνει αντιμέτωπους την Μπορντό με την Καέν.Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 4η θέση (2 βαθμούς διαφορά απο την πρωτοπόρο Νίς), αποτελούν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και με όπλο την έδρα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την κατώτερη Καέν κι έτσι να σκαρφαλώσουν ακόμα υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.Προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μέτς με 0-3 και με την ψυχολογία στα ύψη θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Από την άλλη σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι,οι οποίο δέχθηκαν την ήττα μεσοβδόμαδα από την Ανζέ εκτός έδρας με 2-1.Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη αποτυχία και φαίνεται οτι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στον κεντρικό και αμυντικό τομέα καθώς έχουν δέχθει γκόλ στα 5 από τα 6 φετινά παιχνίδια.Εκτός αναμέτρησης είναι οι: Νταμπό(αμυντικός) και Λουί(επιθετικός).

Επιμέλεια: Θάνος Τσοκανάρας