Βαθμολογία

Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα της ΑΕΛ από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν παρα πολύ κακή στο νησί του Ιονίου και δικαίως γνώρισε την ήττα από τους Φαίακες που με την σειρά τους πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στην Super League, ενώ παρέμειναν και αήττητοι κόντρα στον θεσσαλικό σύλλογο τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, πάντα σε αγώνες πρωταθλήματος.

Τα δυο γκολ των Κερκυραίων με τους Ντουαλά και Επστάιν, στο πρώτο ημίχρονο δυσκόλεψαν αφάνταστα το έργο των "βυσσινί", που ενδιάμεσα είχαν δυο ευκαιρίες για τέρμα με τον Ναζλίδη.

Θα περιμένε κανείς στην επανάληψη την αντίδραση των φιλοξενούμενων και ένα γκολ που θα τους ξαναέβαζε και πάλι στο παιχνίδι, όμως παρά τις αλλαγές του Μακεδόνα τεχνικού η εικόνα της ΑΕΛ δεν άλλαξε και φυσιολογικά ήρθε η ήττα.

Μια ήττα που προβληματίζει, αλλά κυρίως αυτό που προβληματίζει είναι η κακή εμφάνιση της λαρισινής ομάδας που απογοήτευσε τους φίλους της οι οποίοι περίμεναν σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα. Αυτό δεν ήρθε, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, η ΑΕΛ μετά από δυο παιχνίδια μετράει μόλις έναν βαθμό και η συνέχεια προμηνύεται και είναι δύσκολη αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι στο AEL FC ARENA με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Προσωπικά πιστεύω τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή και το επεισόδιο του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια με τον Ματίας Ντεγκρά σίγουρα δεν μπορούσαν να μην επηρεάσουν την ομάδα, όσο και αν προσπάθησαν τόσο οι παίκτες, όσο και ο κ. Αναστασιάδης να "κλείσουν" τα αυτιά τους σε όλο αυτό που συνέβη μετά το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Γηραιό.

Όλα τα παραπάνω σίγουρα επηρέασαν την ομάδα, προς Θεού δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά όπως και να 'χει τέτοια γεγονότα δεν γίνεται να μην επηρεάζουν μια ομάδα, την ΑΕΛ εν προκειμένω.

Τέλος πάντων το ματς πέρασε η συνέχεια όπως είπαμε είναι πολύ δύσκολη με παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό (εντός), τον Λεβαδειακό (εκτός), την ΑΕΚ (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) παιχνίδια στα οποία η ΑΕΛ πρέπει να ψάξει βαθμούς και άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα των "βυσσινί" θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην υπάρξει άλλο κάζο όπως αυτό χτες στο νησί του Ιονίου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ